0

ooo olmaz mı hiç.
geçen bana bakıyor böyle gülüyor ne oldu memoli niye gülüyorsun dedim.
sana gülüyorum dedi bende takliti yaptım .d
sini giliyirim dedim gülerek.
bana diyor ki sende az deli değilsin haa diyor.
:d

0

deli memet vardı rahmetli oldu sürekli bağırarak heycanlanarak tarih anlatır uydurur du bide eğri şöför vardı balkonlardan serilen kıyafetlerden çalardı

0

eeee her muhitin illaki bir delisi mevcuttur tabiki. ama eskiden di bizim buraların delisi. yanık ali diye biri vardı bir de karamurat diye biri vardı. yanık ali sabah kalkar şarap içer öğlen yemek yerken şarap içer akşam içer yatarken içerdi. hatta uykusunda bile içtiğini düşünürdüm. elinde bisikleti var her zaman ama hiçbir zaman üzerine binmezdi. yanında sürükler dururdu hep :) bir akşam binmeye çalışırken görmüştüm onu da bisikleti ters çevirip öyle oturmuştu üstüne tekerin üzerinde oturuyordu siz düşünün artık gerisini:) ama tabii o kadar alkole bünye dayanamadı alkol komasına girerek öldü. kara murat dediğim ayrı bir psikopatti zaten. yol keser çıplak çıplak ortalıkta dolaşır sırf bu yüzden dolayı civarda karşılaştığı birçok kişiden dayak yemisligi vardir. o da kendi kendine kayboldu gitti. uzun süredir görmüyorum.

0

her yerin bir delisi var:) hatta bir çok delisi var. ankara o kadar büyük bir şehir ki her delikten deli çıkabilir duruma geldi. serseri gençler takımı bu delilerin başında bence. köşe başlarında çöp diplerinde oturmaktan zevk alan insanlara ben akıllı diyemem kimse kusura bakmasın :)

0

ahhaha evet ben izmir mersinlipinarliyim , tepecigin o taraflarda :) bizim orda halime var. ama deli akli dengesi yerinde değil insanları taşliyor. ben ozmanlar çocuktum çok küçüktüm şimdiki aklım olsa yapmazdım , ama işte çocuk ne anlar ki ? yıldız benim dayım diye peşinden kosardik onu kizdirirdik oda bize elinde ne var ne yok hepsini fırlatıldı. ama ben çok korkarım ondan .

0

bizim mahalle çıkmaz sokak toplasan karşılıklı 8 tane bina var. mahalle çıkmaz sokak olunca, herkes birbiriyle iyiler bazı yaşlılar hariç tabi ki de ;) delimiz yok da muhtarımız var, kadın gerçekte muhtar değil sabahları erkenden kalkar cam kenarına geçer, sigarası yakar mahalleyi gözetler.

1

her semte bir deli gerek :) eski semtimiz de vardi burda yok :d

1

yaşadığım muhitte tanıdım bir deli var yaşlı bir erkek ama kendisini kadın sanıp kadın giysileri giyip başını örtüyor her cuma günüde dilenmeye çıkar adının şengül olduğunu iddia eder

1

içimdeki deliyi henüz öldürmedim :) evet bu durumda var oluyor

1

evet bizim mahallede var hemde 3 tane hepsi birbirinden deli:)

1

semtim de deli yok ama hepimiz biraz deliyiz zaten gerek de yok :)

1

çoğu deli normal yok zaten:)) hangi birini tarif etsem