0

pes oynarken taktiğiniz nasıl oluyor?.

hücum defansif

3 cevap
0

@küçük70 keşke eski zamanlara dönebilsek, mumla arıyoruz o eski günleri.pes oynarken ben tam aksine kaleci saymazsak eğer 5'li stoper, 3'lü birbirine yapışık model ön libero ve 2 tane forvet oyuncusu ile oynuyorum. skoru elimde tutmak için bunu yapıyorum, tabiri caizse kalenin önüne otobüs çekiyorum :)

0

öncelikle en çok sevdiğim oyunlardan biridir. şu anda 2017-2018 pes oyunlarını pek fazla tercih ettiğimiz söyleyemem. genel olarak arkadaşlarla haftada bir olsada pes gitmeyi tercih ediyorum ama 2013 pes oyununu oynamayı tercih eden biriyim.çünkü gerçekten bana zevkli geliyor ve genellikle real madrid takımını oynadığım zamanlarda onun seçiyorum. çünkü gerçekten kaliteli bir kadroyu kurmuşlar ve oyuncular gerçekten çok kuvvetli olduğunu görebiliyoruz. benim taktığım aslında ileri tarafı daha fazla kalabalık tuttuğumu söyleyebilirim. savunma anda en fazla iki oyuncu bırakıyorum ve daha çok gol atmaya çalışıyorum. genellikle de maçlarda galip geliyorum ama kırmızı kart görüyorum.uzun zamandır da oynamıyorum keşke eski zamanlara dönüp oynasak.

0

dostum gerçekten ben bir playstation hastasıyım. önceden hep pes oynardım, pes 2013. hatta gecen seneye kadarda oynamaya devam ettim. pes 2013 basit bir oyundu, rahatlıkla çalım atılıyordu ve ara paslar çok işe yarıyordu her zaman. daha sonra arkadaşın isteği ile fifa 2018 oynadık. ben pesçi olduğum için garipsedim oyunu, yani bana zor geldi ama sonra iyice alıştım ve gerçekten çok sevdim. pes 2013 ü orada bıraktım bir daha oynamadım. sonra pes 2018 de oynadım ama cidden fifa daha gerçekçi. şimdi pes 2019 oynuyorum, benim taktiğim çok pas yapmak, emin olun çok ise yarıyor. barcelona gibi.