0

obrodoviç efsane bir sirp koctur euroligde ve dünyada bilinen benim tahminimce en iyi koçtur kendisi neden derseniz fenerbahce takimina geleli 5 sene falan oldu yanlis hatirlamiyorsam ve bu 5 senede 3 final 4 final four oynatti ve bir euorlig sampiyonluğu getirdi ülkemize gelen en iyi koç zeljko obrodovicin doğum tarihini tam bilmesemde kendisi basketbol tarihinin en iyi koçudur ve bildiğim kadariyla panathinakos takiminin eski koçu onun bizzat ögrencisidir kösede çok sinirli duran obra oyunculari bazen korkustada disarda on numara kisiliğe sahiptir ülkemize onu getiren aziz yildirima teşekkürler.

0

obradovic sırp bir teknik adamdır. gerçekten siniri ile fenerbahçe takımının başında yer alıyor. ama gerçekten kaliteli bir teknik adam olduğunu söylemek lazım aslında. iki sene önce fenerbahçe'yi avrupa'da şampiyon etmiş bir teknik adam olarak gurur duyması lazım.inşallah bu sene de çok iyi gittiklerini düşünüyorum yine bir final bekliyorum fenerbahçe takımından ve inşallah yine bu senede kupayı alıp vereceklerine inanıyorum ve türkiye'ye büyük bir başarı kazandıracaklarını eminim.

0

şuan fenerbahçe basketbol takımının koçudur . aslen sirptir ve eski sırp basketbolcusudur

0

zeljko obradovic eski bir sırp basketbolcudur 5 farklı takımla 9 kez euroleague şampiyonu olmuştur şuanda fenerbahçe basketbol takımı teknik direktörü olduğunu biliyorum.yaşı ise elli sekizdir.