0

iyi bir kişiliktir ve birçok rolünde oynamıştır ama benim en sevdiğim rolü aşkı memnu dağdır çünkü orada soğukkanlılığını fazlasıyla sergilemiş olup dizide yüksek 1 izlenme ile ilerlemişlerdir hepsi güzeldir benim fikrimce ama en güzeli olanda aşkı memnu olur dediğin gibi

0

bana kalırsa kenan imirzalioğlunun en iyi dizisi ezel dizisidir orada başarılı bir performans göstermiştir. tabi diğer dizileri ve oyunculuğu da güzeldir ancak ezel dizisi gerek seneryo bakımından olsun oyuncular bakımından olsun hikaye bakımından olsun çok başarılıydı. ve kenan imirzalioğlu da bunu başarıyla gösterdi. bunun dışında da benim beğendiğim bir başka dizisi karadayı dizisiydi orada da güçlü ve hoş bir adamdı rol olarks ta öyleydi. kendisi başarılı bir oyuncu beğeniyorum kendisini özellikle bu iki dizi de benim için ön plandadır kenan imirzalioğlu.

0

aslında her dizide ve filmde çok başarılı karakterler ortaya çıkardı. kötü diyebileceğim bir rolü yok. ama deli yürek başkaydı galiba ya... ilk o dizide tanıdık kendisini ve yolu açıldı, yürüdü gitti oradan... o zeybek oynadığı sahneler vardı. "insan nasıl bu kadar karizmatik olabilir arkadaş" dedirtiyordu. :) ezelde de çok iyiydi...

0

kenan imirzalıoğlu türkiye'de bulunan iyi oyunculardan biridir. imirzalıoğlu 18 haziran 1974 tarihinde doğmuştur. ankara'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında best model of turkey en iyi erkek model seçilmiştir. ardından da best model of the world yarışması'nda 1 oldu. bu yarışmada 1. olan ilk türk oldu. ilk dizisi deli yürekte yusuf miroğlu karakterini oynadı. bizden sonra deli yüreğin filmleri de çekilmiştir. daha sonra alacakaranlık dizisinde ferit çağlayan karakteriyle ekrana gelmiştir. yazı tura filminde cevher karakterindedir. acı hayat dizisinde mehmet kosovalı karakterini canlandırmıştır. gılgamış filminde andok i karakterini canlandırdı. yandım ali filminde yandım ali karakteri canlandırdı. karadayı filminde devran karakterinde oynadı. ejder kapanı filminde ise akrep celal ismini başkomiser olarak oynadı. ezel dizisinde ezel karakterini canlandırdı. uzun hikaye filminde ali karakteri canlandırdı. karadayı filminde mahir kara'yı oynadı bu dizide türkiye'de dizi oyuncusu olarak en yüksek ücret almıştır. 29 mayıs 2016 yılında sinem kobal'la dünya evine girdi. cingöz recai filminde cingöz recai canlandırdı. 2018 yılında mehmet bir cihan fatih'i dizisi ile ekran dönmesi beklemekte dizide fatih sultan mehmete canlandıracak söylenmektedir. bana göre en iyi karakteri karadayı dizisindeki mahir karaydı.

1

kenan imirzalıoğlu'nun bence oynadığı en iyi karakter karadayı'daki rolü idi.. neden bu rolü derseniz izlediğim tek dizisi o olduğu için.. ezel'de de sanırım iyi oyunculuk yapmış ama ben onu izlemediğimden fikir yürütemem.. ama kendisi oynayacağı rolleri özenerek seçen ses tonu ile ve de yakışıklılığı ile gönlümüzde yer eden bir aktördür.

0

kötü bir filmi yoktur en iyisini diyemem hepsi iyi ama en beğendiğim acı hayatta ki mehmet tir