0

bence reşit olduğumuz vakitten sonra evlenmeliyiz.

0

evlenme yasi kadinlarda on sekiz erkeklerde 23 olmalidir.
erkek bıldıgımız uzere bıraz daha gec olgunlasır kadına göre.kadın ıse bizden daha erken olgunluga erısebılır.bu yuzden kadında 18 erkekte ise 23 yas evlilik icin uygundurn diye düsünüyorum.hem erkek askerligini bitirmis meslegini eline almis olur.

0

bana göre ülkemizde evlenme yaşı onsekiz üstü olmalıdır. ama kesin bir yaşta konulmamalıdır. herkes istediği zaman istediği yaşta evlenmelidir.

0

ülkemizde en doğru yaş 30 yaş ,ben 21 yaşında evlendim. hiç pişman değilim yani ve 22 yasinda anne oldum bundan daha güzel bir duygu yoktur. insan sevdiği evlenebilir. bence ben öyle düşünüyorum. zorla vermesin aileleri yazıktır ,gunahtir. bıraksınlar sevdikleriyle evlensinler.

0

evlenme yasi gittikçe düşüyor bi bakıyorum kadın benimle yaşıt iki çocuğu var galiba ben evde kaldım.şimdi liseden sonra hemen evleniyorlar anlamış degilim ama yaşı biraz büyük olmalı insanın mesela 26 ideal bence.daha büyük yaşta yada daha küçük yaşta evlenmek sakıncalı.tıpta da 18 den küçük 35 yaş üstü çocuk yapmak risklidir. o yüzden en ideali 26 25 yaşları arasidir.küçük yaşta evlenince nolacak ki hem hayatın tadını cikaramazsin hemde küçük yaşta anne olunca üstünde çok fazla sorumluluk olacak ve kendine bile vakit ayiramayacaksin.ben bir keresinde bi kadından duydum ortaokul bitmiş hemen nisan yapmışlar kız 13 yaşında nisanlanmis 16 yaşında çocuğu olmuş o zaten çocuk yaşta bir çocuğu olunca nasıl bakacak.kadın bide gururlanarak söylüyor bunu ben çok şaşırdım. bazı illerde gerçekten küçük gelinler çok fazla daha 20 yaşında 3 çocuğu oluyor . bu yaşta evlenen birisi daha hayatı ve kendini tanımadan nasıl evleniyor.