0

en kaliteli ve en uygun operatör bana göre türk telekom. her bütçeye uygun kampanyaları bulunmaktadır. herkes faydalansın diye sürekli kampanya yapmaktadırlar. zaten diğer operatörlerde türk telekom alt yapısını kullanmaktadırlar. ama sizin yaşadığınız bölgede önemlidir. hizmet kalitesi her yerde aynı değildir. lokasyon olarak farklılık göstermektedir. bunu en iyi anlamanın yolu operatörlerle iletişime geçmek olacaktır. size en iyi ve en uygun olan operatör hangisi ise onu kullanabilirsiniz. ama asla fiyatlara aldanmayın. düşük fiyata akacağım diye hevese kapılmayın. çünkü internete çok sağlıklı giremeyebilirsiniz. bunun için dediğim gibi yaşadığınız bölgede eniyi hangi oparetör hizmet veriyorsa oraya yönelim derim.

0

yerine gore degisir seben ceken biyerse en uygunu bul al ama sebeke sikintisi coksa turkcell

0

operatörlerden uyun olanı sanırsam yok hepsi fatuarada belli oluyor vodafone biraz iyi gibi.

0

ben vodafone kullanıyorum şu an daha önce turkcell kullanıyordum. turkcell'le kıyaslarsak uygun. daha az fiyata daha fazla kullanım hakkı sunuyor. bazen çekim sorunu yaşıyorum ama turkcell'e ödediğim paralar yanında o kadar ulaşılmazlık göz ardı edilebiliyor.

1

bimcell en uygunu türk telekomun baz istasyonu kullanıyor ama çekim kalitesi çok iyi değil.

0

ben aveaydim , vodofoneye döndüm ,ordanda turcele şuan turcel faturaliyim çokta memnunum. herkese turcel tavsiye edilir

1

ben türk telekom kullanıyorum fiyat performans selfy tarifeleri muadillerine göre çok daha uygun tavsiye edebilirim .

1

ben türk telekom kullanıyorum. ama prime paketi. eskiden uygundu ama şu sıralar baya pahalı. 140 lira fatura ödüyoruz ek internet paketleri ile.

1

türk telekom diye duydum ama hiç kullanmadım

1

en uygun olarak vodafone olarak görülüyor ama kalite anlamında vodafone diyemem