0

benim gozrenklerim kahverengi ben kendi gozrenklerrimi seviyorum.gayette memnunum.

0

ela gözlü insanlarin gözlerini çok beğeniyorum ama tabi tüm renklerin ayri bir güzelliği olduğunu düşünüyorum mavi rengin herkese çok yakışacağını düşünmüyorum ama tabi gözlerin renginden çok nasl baktığı önemlidir güzel bakan kalp güzel gözlerde saklıdır..

1

en sevdiği m güzler güzel bakam gözlerdir

1

en sevdiğim göz rengi mavi çok seviyorum mavi rengini

1

en sevdiğim göz rengi mavi erkek veya kadın farketmeksizin mavi göz herkese çok yakışıyor.

1

benim göz rengim kahverengi. ben göz rengi olarak mavi ve yeşil göz renklerini çok seviyorum. çünkü mavi ve yeşil göz rengi olan insanlar da nereye giderse gitsin ben geldim diyebiliyorlar.

2

en sevdiğim göz rengi ela'dır. yeşil göz sonra, mavi ve yeşil gözleri genelde esmer erkeklerde çok itici bulurum. mavi göz sarışınlara gider bence.. ela, kahverengi gözler en bilinen en çok rastladıklarımızdır toplum içinde..

1

en sevdiğim göz rengi, sevdiğim insanın göz rengidir. buna yeşil, mavi, kahverengi, ela gibi bir cevap vermeyeceğim. dediğim gibi ej sevdiğim göz rengi benim için sevdiğim kişinin gözünün rengidir.

1

benim gözlerim siyah olduğu için seviyorum göz rengimi. ben ama mavi ,yeşil gözlü olmayı çok isterdim. onun için mavi veya yeşil dicem .

1

kahverengi göz daha sıcak gelir bana. ela da güzeldir ama çok açık renkli gözler biraz ürkütmüştür her zaman nedense.

1

allahın yarattığını sorgulamamk begenmemek olmaz sevdiğim demeyelim de hoş görünen göz rengi mavi dir