0

tarih ve kimyayı severdim iki uyumlu ders hocalarımız iyi anlatırdı

0

lise zamanında en sevmediğim ders fizikti oldum olası ne yaparsam yapayım bir türlü sevemedim bu dersi başımın belası oldu. yazılılarım hep düşüktü.

1

lise zamanında en sevdiğim dersler değil her dersimi sevecek başarıda bir öğrenciydim. sınıfın ve bölümün en iyi öğrencisi idim. her derste başarılı olmamın yanında bazı derslerde herkese göre açık ara öndeydim.. mali cebir dersi misal.. milletin notu 1 iken benim notum bu derste 9 idi..

0

lise zamanında en sevdiğim ders beden eğitimiydi çünkü sürekli dışarı çıkıp futbol oynardık

1

lise zamanında en çok sevdiğim dersler edebiyat dil anlatim fizik kimya coğrafya aslinda ingilizce dersini de seviyorum da dilim dönmüyor bazı şeylerde :-d

1

lise zamanı gerçekten unutulmayacak onların arasında yer aldığını düşünüyorum.özellikle bazı dersler belli başlı hepimizin sevdiği dersler vardır.özellikle benim en çok sevdiğim derslerden biri de beden eğitim olduğunu söylemek mümkün aslında. her hafta beden eğitimi dersini iple çekiyordum doğrusu.beden eğitimi dersleri gerçekten çok zevkli geçtiğini düşünüyorum ve arkadaşlarla büyük bir heyecan yaşıyorduk. özellikle basketbol maçları yapmaya çalışıyorduk b tabii ki futbol maçlarda yaptığımız doğrudur. genellikle öğretmenimserbest bırakıldı ve istediğimiz şekilde ne oynamanız gerektiğini ve ne yapmanız gerektiğini söylerdi.

1

ben lise döneminde en çok tarih dersini ve edebiyat dersini severdim ayrıca matematiğe büyük bir ilgi ile yaklaşırdım ama beden eğitiminde ve müzik dersinde sürekli yaptığım aktiviteler ve okumalar bana daha çok fayda sağladı diyebilirim .

1

matematik ve tarih dersini severdim. geometriden nefret ederdim.

1

ben en cok edebiyatı severdim hala da severim. bir de ingilizce tabi ki. yıllardır hep sevdim ama hala ingilizce konuşamam.

2

lise zamanlarımda sevdiğim ders bir beden dersiydi birde resim dersi tabi teknolojiyide unutmamak gerek :)