0
0

kabin memur olabilmek için ilk yapmanız gereken kendinize sormanız. yüksekten korkunuz var mı? bu işi yapabilir misiniz.?soğuk kanlı bir insan mısınız? bu tür sorulara cevap verip kendinizde yeterli görüyorsanız bu işi başarıyla yapabilirsiniz. öncelikle başvuru koşulları tamamlanması gerekir. yeterlilik varsa eğer mülakatlar ve yazılı sınavlar gereklidir. yazılı sınavın yanında ingilizce yada başka bir dil sözlü mülakata katılır. aynı zamanda fiziksel olarak çeşitli şeyler gereklidir. bunun yanında belli bir sağlık raporu gereklidir. uçuşta olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması gereklidir. bunun yanında hava koşullarında gerekli servisleri yapabilme yeteneği olması gerekir.

0

kabin memuru olmak için ilk istenen nitelik yabancı dildir daha sonra boy kilo orantısı istenir. sınavlara girip başarı durumunuzda eğitim süreci sonrası kabin memuru olabilirsiniz.

0

kabin memuru özellikle uçaklarda görev alan kimselerdir. yaş sınırı, güzel gülümseme, memnuniyet sağlama, boy ve kilo, en az lise mezunu olmak gibi birçok şartı vardır.

0

bu tabir galiba devlet demir yolalrı için dediğiniz sınavları süreçleri ve maddeleri olan bir konudur bilği saibi değilim

1

kıyafet alırken soyunma kabinine girerim kendimi orda kabin memuru gibi hissederim. :)