0

o ses türkiye beyaz hakkında düşünceniz?

beyaz hakkında düşüncelerinizi alalim

9 cevap
0

ben programın kendisini zaten gereksiz buluyorum.

0

bence beyaz o ses türkiye çok yakışmış. yani gerçekten de çok komik bir adam yani insanları güldürüyor. murat boz ,hadise seda sayan ,bunlar komik yani hatta seda sayan'dan beklemezdim.. ama o bile artık onlar ayak uydurmuş yani hepsi de çok iyi bence.

0

ben pek yakıştıramadım beyazıt öztürk'ü o ses türkiye'ye.

0

gerçekten çok sevdiğim bir karakter kendisi beyaz öztürk.beyaz show'un kaldırılması ben de çok kötü oldu ben her programını gerçekten çok ciddiyetle izlediğimi ve komedi halinde geçtiği bir program olduğunu düşünüyorum. ama beyaz o ses türkiye'de deyine büyük bir başarı elde etmese de takipçileri onu yalnız bırakmayacaktır.

0

müzik hakkında pek bilgisi olmamasına rağmen sırf beyaz show kapatıldığı için acun onu yanına aldı. bu o ses türkiye için çok olumlu bir durum değil

0

konuşkan ve komik olması insanları esprileriyle güldüren başarılı bi ünlü oses turkiyeye ayrı bi enerji verio

0

o ses türkiye programının reytinglerini arttırmak diğer kanallardan fanlarını çekmek adına yapılmış güzel bir hamle ses yarışmasını kendi esprileriyle üst seviyeye çıkarmıştır kanısındayım

0

beyaz çok beyefendi ve nitelikli biri. kendi programını yapıyor olmasını isterdim şahsen.

0

bildiğimiz kadarıyla show insanı beyaz müzikler arası ne kadar var ne kadar yok fazla bilmiyorum ama ister istemez yarışmaya renk katmış .