0

tatile mersine gitmeyi tercih ederdim çünkü toros dağlarındaki havayı hiçbiyerde yaşamadım.

0

mugla bodrum olurdu denizi guzel sessiz sakin bir yer

0

eğer ülke içinde bir yerde ise eğer karadenizi görmeyi ve gezmeyi çok isterdim oralar bir doğa harikası doğrusu. ayrıca doğu ülkeleri de olabilirdi oralarda güzel ancak tatil amaçlıyda bodrum manisa gibi yerlerde olabilirdi bana kalırsa. eğer ülke dışında olsaydı amerika new-york bölgesi olabilirdi özellikle norveçe gitmeyi çok isterdim. norveç görmeyi orası da tam bir doğa harikası. küba olabilirdi çokmersk ediyorum oralarda da tatil yapmayo isterdim doğrusu.

0

tatile cıkıcan deseler antalyaya gitmek isterim yada istanbula gitmek isterim bilmediğim yerlere gidip gezmek çok hoş oluyor ve güzel anılar biriktiriyorsun

0

sakarya karasu'da arkadaşın yazlığı var, orayı seçerdim tatil yapmak için.

0

uzun zamandir karadeniz turu yapmak istiyorum. bir türlü gerçekleştiremedim. bahaneyle bu arzumu gerçekleştirip aradan çıkarabilirim.

ikinci alternatifim ise yurt dışında bir tatil yapıp daha önce gitmediğim bir ülkeyi köşe bucak gezmek olurdu. italya olabilir mesela... bize benzeyen yönleri de olan akdeniz insanları italyanlar. tanımaktan zevk alırdım sanırım. ülke olarak da doğal güzellikleri çok olan bir yer. makarna ve pizzalari olduğu sürece aç da kalmam.

üçüncü alternatifim de horasan olurdu. türk islam kültürü açısından çok önemli bir yer olarak görüyorum bu şehri. tarihi eserlerini, müzelerini görmeyi, insanını tanımayı çok isterim.

1

yarın sabah tatile çıkacaksınız derlerse, önce isuşum geliyor mu derim, o geliyorsa tamamdır.. ama gelmiyorsa ben onsuz hiç bir yere gitmem..eşim geliyor ise nereye gidebiliriz.. italya'ya gitmek isterim.. venedik'te gondola binmek isterim..venedik sokaklarını böyle gezmek isterim. aşk çeşmesine para atıp dilek dilemek isterim. italyanın salaş lokantalarında kapı önündeki masalarda makarna, pizza yemek isterim.. tarihi dokunun kokusunu içime çekeceğim otellerinde kalmak isterim..

0

karadeniz turuna çıkardım doğanın güzelliği

0

bodrum derim cunku oraya gitmek istiyorum hep