0

recep ivedikten başka tutan projesi yok. diğer projeleri hep recep ivedikin gölgesinde kaldı. celal ile cereh, osman pazarlama ve kayhan bunlar mesela. bunlar tutmadı. ama recep ivedik 6 nın en az 10 milyon izleneceğini düşünüyorum. ilk hafta kesin 3 milyon gişesi var.

0

tabiki recep ivedik rolü benim için en sevdiği.

0

şahan gökbakarın en çok sevdiğim karakteri recep ivedik karakteridir başka karakterlerinide fazla izlemedim zaten

0

şahan gökbarin oynadiği karakterler çok güzel karakter özellikle recep ivedik karakterini herkes sececektir nedeni ise bence en iyi parayi ve en iyi rolunu orda kazandi diyebilirim insanlari güldurmek adamin meslegi olmus adeta o yüzden sahan gökbakara nedense bir sempatim var cem yılmaz ve şahan gökbakar bu ülkenin komedi bakimindan kemal sunaldan sonraki en önemli kisileridir ata demireri neden saymadiniz derseniz ben ata demirerin oyunclugunu pek komik bulamiyorum nedenini bilmiyorum o adama değisik bir yaklasimim var filmlerini izlemeyide hic sevmiyorum ama kendilerine basarilar diliyorum.

0

recep ivedik elbette.insanlar izlemıyorum desede türkiyenın buyuk bır kısmının kakara kıkırı yaparak izledigi fil serisi ve karakteridir.

0

şahan gökbakar'ın hep recep ivedik filmlerini çok seviyorum hen çok komik çok da güzel çeviriyor yani benim favorim recep ivedik .