0

tabiki youtube.şuan icin benim izlenimlerim herkez youtube üzerinde duruyor.butun ilk videolar,kişilerin yaptiklari hersey önce youtube atiliyor.acik ara önde bence youtbe o yüzden bende hic izleseneyi izlemiyorum benimde tercihim herkezin oldugu gibi.tabiki bizimde kendi sayfamiz var.

0

bence youtube çünkü daha geniş kitlelere hitap ediyor.

0

önce ben bir ara youtuberlık yaptım benceyoutube youtube daha iyi bence hem para kazanıyorsun hem daha kaliteli video izliyorsun �te bu youtube'dan para kazanan arkadaşlar çok mesela youtuber olarak ismail ilhan var emre doğan var enes batur var deli mi ne var reynmen ve bunun gibi ünlü adamlar para kazananlar youtube'dan ben de kazanmak istemiştim bir ara youtube'dan para kazanamadığı istediğime deftere ulaşamadım istediğim yere gelemedim isterseniz siz de deneyebilirsin zaman para kazanmaya ama sayfanın para kazanmanıza isterim bu sayfa para yatırıyor nasıl söyleyeyim yani ben youtube daha iyi arkadaşları istediğimiz video paylaşabiliyoruz her aradığımız şeyi orada bulabiliriz izlesene'den daha iyi bence orası youtube budur zaten bir kere kaliteli video türleri var izlesene biraz daha da niye kaçıyor arkadaşlar yine sen bilirsin ama ben kitabı tavsiye ediyorum hepinize iyi akşamlar arkadaşlar iyi geceler iyi eğlenceler kolay gelsin.

0

açıkçası ben youtube'a daha çok seviyorum izlesene adlı kanal bence hiçbir şekilde iyi değil zaten çoğu insan kullanmıyor bunu daha çok youtube'da izleniyor youtube'dan insanlar para kazanıyor para kazanma şansı buluyorlar ama izlesene adlı kanal hiçbir şekilde para kazandırmıyor maalesef. youtube özellikle günümüzde çok aşırı şekilde yaygınlaştı ve bir para kazanılan bir yeri olarak görülüyor artık insanlar özellikle öğrenciler çocuklar yaşlılar gençler herkes youtube'da bir şeyler çekmeye başladı ve para kazanmaya başladılar o yüzden daha faydalı bence.

0

ben izlesene'yi tercih etmiyorum. bana göre youtubenin görünümü daha iyi ve hızlı

1

youtube tercih ediyorum. bir film, fragman izleyeceksem ilk önce youtube da olup olmadığına bakıyorum. yoksa vazgeçtiğim bile oluyor acil bir durum değilse.

0

kesinlikle youtube merhaba bunun yerine tercih edilecek video sitesi yoktur.

0

youtube daha kullanışlı ve daha çok kullanıdığı için.

0

kesinlikle youtube, daha akıcı ve daha kullanışlı, izlesene daha çok yol katetmesi lazım.