0

2000 yılında real madridi 1-0dan 2-1e çevirerek mario jardelin attığı golle kazanan anlı şanlı ülkesinin gururu futbolun beşiği, müzesinde rakiplerinin 2 katı kupası olan galatasaraydır.

0

sadece galatasaray kazanmıştır.uefa kupasını bir türk takımı olarak.

0

galatasaray tarihinin en önemli yıllarıydı.teknik direktör fatih terim.kaptan bülent korkmaz.kupayı getiren gol mario jardel.evet galatasaray kazandı uefa süper kupasını.ilk türk ve tek türk takım olmanın gururunu yaşıyor galatasaraylılar.

0

unutulmaz o gün, penaltılarla gelen kupaya sahip olan yüreğimizi küt küt attıran takım galatasaray.

1

bir fenerbahçeli olarak o zamanlar cok taktir ettiğim galatasay klübü kazanmıştır. real madrid gibi bir takımı yenerek

1

2000 senesinde real madrid ile oynayan galatasaray takımı kedi olalı bir fare tutmuş ve maçı uzatmalarda kazanmıştır.

0

türkiye'de müzesinde en çok kupa bulunduran takım olan 21 kez lig şampiyonluğuyla galatasaray 2000 yılında ingiliz devi arsenal'e karşı oynadığı final maçını 0-0 biten uzatmalara giden maçta penaltı atışları ile mağlup ederek uefa kupasını müzesine götüren ilk ve tek türk takımı olma şerefine laik olmuştur.

0

galatasaray avrupa fatihi olarak üzerine dusen görevi yapmıştır o zamanlarda türkiye için yapılırken suanda avrupdaaki en büyük düşmanlarimiz superlig takımlarıdır çünkü diger takımlar hep galatasarayin kaybetmesini istemektedir.

0

türkiyede tek kazanan tabikide galatasaraydır birdahada hiç bir takım alamadı almasıda zor görünüyor

0

o zamanlar idda baronları galatasarayın uefa kupasını alma olasılıgını çok ama çok düşük buluyordu ama türkiyenin gururu galatasaray o zaman hem uefa kupasını hemde süper kupayı alarak tarih yazmıştır.

1

2000 yılında real madrid le oynadığı süper kupa final maçını 90 dakikası 1-1 biten maçı uzatma dakikalarında jardel in attığı golle 2-1 kazanmıştır

0

fatih terim eşliğinde 25 ağustos 2000 tarihinde real madrid ile final maçını stade louis ii stadyumunda 1-1 biten maçın uzatma süresinin ilerliyen dakilalarda mario jardel'in o zaman uygulanan altın gol uygulaması ile kazandığı maçtır. galatasaray'ı tekrar tebrik etmek gerekir.

0

aynı sene içerisinde uefayıda kazanan galatasaray takımı kazanmıştır kupayı

0

200 yıllarını basin da yabancı takımlara kök söktüren galatsaray uefa kupasini müzssinengetiröisti türkiye o gün bayramı yaşamıstu

0

galatasaray fatih terim yönetiminde 2000 yılında real madrid karşısında güçlü rakibini devirerek ilk ve son uefa süper kupasını alan yürk takımı unvanını alıp hala elinde bukundurmaktadır.

0

uefa süper kupayı galatasaray futbol takımı kazanmıştır.

0

turkıyede sadece galatasaray kazanmıstır.

0

galatasaray kazanmıştır. kıvançla yazabilirim:)

0

tabii ki galatasaray. gerçekleri tarih yazar,tarihi de galatasaray.