0

güldür güldür ekibi oldukça çok güzel bir ekip oyuncular olsun bütün oyuncuları ile gerçekten insanları kahkaya boğan bir oyuncu kadrosu var. gerçekten her sene arasında insanları görülmeye başlar kadar ben ara sıra canım sıkkın olduğu zamanlar. bilgisayar ya da televizyonun başına geçerek yarımada mezem hazırlayarak cheetos, cips ve kola mı her şeyimi alarak yani saatlerce onu izledim de olabiliyor. gerçi en güzel bir şeylerden bir tanesi diyebilirim ailecek oturup başını izle mizgin edebiliyorum. şu anlık güldür güldür show devam etmiyor ama gerçekten de şöyle söyleyebilirim ki. yakını da başlayabilir güldür güldür show'u çok takip ediyorum. ve çok da seviyorum yani şu ana kadar bütün skeçleri güldüm doğrudur ama şey söylemek isterim ki kaldırım. konusunda en güzel oyunculara sahipler ve o kadro inşallah dağılmaz, ve bu şekilde insanları güldürmeye devam etmelerini istiyorum.

0

adı gibi güldürse keşke ekip olarak çok gerideler bana göre, çok güzel hareketler bunların onda biri kadar yeteneğe sahip olduklarını düşünmüyorum konu açısından da zayıflar gemisini kurtaran kaptan misali rasgele bı program ali sunal'ın komik olmayan şeylere gülmesi mi dersin kendini zorla güldürmeye çalışması mı dersin o kadar çok faul hareket var ki saymakla bitmez ama bu benim görüşüm tabi farklı düşünenler olabilir ama benim gibi düşünenler kesinlikle vardır diye düşünüyor umut ediyorum

0

ben bu ekibi çok beğeniyorum. yaptıklarını da çok başarılı buluyorum özellikle ali sunal garip şekilde gururlandırıyor beni. kemal sunal nedeniyle benimsedim sanırım kendisini sanırım ve başarılı olması mutlu ediyor beni.

diğer oyuncuların da her biri birbirinden yetenekli...

ama şu var ki çok fazla ekranda oluyor yaptıkları işler... maalesef bu da kıymetini düşürüyor biraz. eskisi kadar yeni bölümleri izlemek için ayarlamıyorum programımı mesela... nasıl olsa bir şekilde izlerim diyorum kendi kendime...

0

güldürüyor hatta bazı skeçleri tekrar tekrar izliyorum. başarılı bir yapım bence.

1

eskiden bakardım.. son zamanlarda seyretmiyorum gülgür gülgür show programını ama ekip şahane..
meltem dumankaya misal o kadına bayılırım.. kendime yalanlarım var diye şarkısını da dinleyin lütfen..yorum,ses parça harika..
ali sunal, irem sak, aylin kontente, özge borak harikalar..

0

muhteşem. eğitici, topluma yaraşır şeyler sergilemektedirler.

0

bence basarılı ve komik bir ekip. çok yakından takip edip izliyorum.