0

a milli takım bitmiş durumda takımda oyuncu yok hakan ve cenk cengiz bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyorlar pas akışı kuracak oyuncu yok kilit pas atacak adam yok yok oyunu okuyan ve oyun kurucu özelliğini ele alan oyuncu potansiyeli yok 90 dakika maç m ı izledim yoksa antreman maçı mı anlayamadım ruh yok cesaret yok ilk 10 dakika ataklar var gibi görünse de gol pozisyonu yok saçma sapan bir pozisyonda penaltı yedik golu oyunda canlanma yok istek yok arzu yok ve en önemlisi oyuna müdale iç yok baktın takım oynamıyor arkadaş kıpırdama yap bari oyuncu değiştir bişeler yap yapamasan da yapmış gibi görün bari herhalde 1 2 yıl milli takımdan bir şeyler bekleyemecegiz gibi görünüyor arda neden yok takımda arkadaş anlamıyor ne kadar çirkef yada ne bilim ahlaksız olsa da adam oyuncu bir defa emre çolak neden çagrılmıyor takımı bunu da anlamış değilim

0

isten gücten bugün macın olduğunu bile unuttum ve şu an sanırım 0-0 devam ediyor insallah milli takimimiz güzel bir oyunla galibiyet elde ederiz milli takimimiz su an nasil oyniyor bilmiyorum ama galibiyet cikarirsak bu maçtan cok iyi olucak ben galibiyetle cikcamizi düsünuyorum bu mactan.

0

bugün maç mı varmış. bak haberim bile yok senin sorunla öğrenmiş bulunuyorum. çünkü artık milli takımın oynayış stilinden memnun değilim. en büyük başarımız 2013 yılında dünya kupasında 3. olmamız ve unutulmaz 2008 sezonu, bundan başka bir başarılı olduğumuz sezon yok.

0

o heyecanı kaybedeli yıllarrrr yıllarr oldu. danimarka maçıyla o heyecan kayboldu. sonrası hep prim peşinde koşan sözde milliler..

0

ben bekliyorum ve işveçi yeneceğiz türkün gücünü göstereceğiz

0

heyecanla bekliyorum bence türkiye kazanacaktır.

0

evet yemeğimi yaptım ve maç saatini bekliyorum. umarım yeneriz ve yüzümüz güler. bu maçı almamız şart yoksa çıkma ihtimalimiz azalıyor.

0

ben bekliyoruum kuzenim bekliuor elin oglu bekliyor herkez bekliyidur heralde sanirsam oyleydi

0

türkiye maçını gerçekten heyecanla bekliyorum inşallah bir gün sahadan galip geleceklerini inanıyoruz. en kötü berabere kalmamız lazım bu maçta. konya'da oynanacak maç ve taraftarın stadı full doldurmasını bekliyorum.

0

inşallah millilerimiz bu maçı alacaktır .