0

2-3 gün içinde yatırdıklarını söylüyorlar ama ben daha hic ödeme talebinde bulunmadigim için bilmiyorum. hatta daha kısa sürede yatirilanlar bile varmış.

0

2-3 gün içinde yarışmadan kazandigimi para hesabına geçer. ben yarışma kazandım daha önce dediğim gibi 2-3 gün sonra hesabıma geçti ödeme talebinde bulundum 2 günde yatmıştı.

0

ben daha önce bir yarışmadan kazanç elde edemedim ancak bu soruya 24 saatlik bir inceleme yaparlar dicektim cevapları okudum arkadaşlarım 48 saat demiş onlar daha önce yarısmadan kazanç sağlayan kişiler onların dedigine güveniyorum bende ilk defa şuanki yarışta varım bakalım nasip kiminse o kazanıcak.

0

yarisa giren yazarlar 48 saatlik (en gec 48 saat) bir incelemeye girerler. bu surede yazarlar kopya icerik yapmis mi? bos, alakasiz yorum yapmis mi ona bakilir, en gec 48 saat icerisinde de kazandiklari odulleri hesaba gecer.

1

sanırım cevaplarımız ve herhangi bir hile hurda var mı diye araştırıyorlar şuan da ben de bilmiyorum tam olarak kaç gün sonra onaylanıp kazançlar da gözükür.

0

illaki geçecektir çokta hemen olmasına gerek var mıdır bilemem çünkü icleme yapılacaktır diye düşünüyorum