0

ulkemizde bir cok muhendislik dallari bulunmaktadir. bunlardan bazilari:bilgisayar muhendisligi, kimya muhendisligi, insaat muhendisligi, makine muhendisligi, makatronik muhendisligi, jeoloji muhendisligi, tekstil muhendisligi

0

ülkemizde birçok mevcut mühendislik bölümleri bulunmaktadır. elektrik-elektronik, bilgisayar, yazılım, çevre, inşaat, mekatronik, makine, otomotiv, tekstil, işletme, gıda, ziraat, su ürünleri, kimya, fizik, uzay, uçak, elektrik, endüstri mühendisliği gibi bölümler mevcuttur.

0

bir mühendis olarak cevaplamaya çalışayım herşeyin mühendisliğini yaptılar o bir kesin. en başta mesleğim makine mühendisliği,inşaat,ziraat,jeoloji,endüsteri,elektrik,elektronik,elektrik-elektronik mühendisliği,gıda,fizik mühendisliği,matematik,kimya,maden,gemi,harita,mekatronik mühendisliği,malzeme bilimi ve mühendisliği,metalurji ve malzeme mühendisliği,bilgisayar mühendisliği,nükleer enerji mühendisliği,çevre mühendisliği,nükleer enerji mühendisliği,uzay bilimi ve teknolojileri mühendisliği,bilişim sistemi mühendisliği,tekstil mühendisliği,otomotiv mühendisliği. şuan bunlar aklıma geldi daha da var ama :)

0

ükemizde elektrik-elektronik, teksil, inşaat, makine, endüstri, gida, çevre muhendislikleri vardır.

0

o kadar çok var ki...

petrol mühendisliği
uzay mühendisliği
elektrik elektronik mühendisliği
inşaat mühendisliği
peyzaj mühendisliği
gıda mühendisliği
metalurji ve malzeme mühendisliği
bilgisayar/yazılım mühendisliği
mekatronik mühendisliği
makine mühendisliği
jeofizik mühendisliği
jeoloji mühendisliği
tekstil mühendisliği
inşaat mühendisliği

say say bitmez aslında...

1

ülkemizdeki mühendislik bölümleri olarak bildiklerim bilgisayar mühendislikleri, mekatronik mühendisler ve elektrik elektronik mühendislikleridir.bence şu anda ülkede en çok lazım olan ve en çok kullanılan mühendislikler olarak elektrik elektronik ve bilgisayar mühendisliğidir.çünkü artık teknolojide ilerliyor teknoloji ilerledikçe yazılımcılar ve bağlantılar için elektrik hakkında bilgisi olan kişilerin çok lazım olduğu yerler oluyor.bu yüzden ileriki yıllarda bu iki meslek çok değerlendirilir bence.