0

bir insanin düsüncelerini okuma fırsatım olsaydı eğer dünyanın en bilgili kisisinin aklini okurdum neler düsünuyordur acaba merak ederdim veya dünyanin en zengin kisinin aklini okumak isterdim.

0

böyle bir durumda sanırım aklını okumak isteyeceğim kişi elon musk olurdu.kendisinin kafasının içindeki düşünceleri, projelerini bilmeyi isterdim.çok güzel işler çıkarıyor.

0

bana bir kişinin düşüncelerini oku deseler felan ya dünyanın en zeki kişinin düşüncelerini okurdum ya da okuldaki hocalarımın düşüncelerini okurdum ki sınavlarımdan yüksek alayım bu sayede işime gelirdi herhalde.

0

bir insanın düşüncelerini okuma imkanı verilirse bu kim olurdu yani düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma amcamdan başka kimse gelmiyor kesinlikle onun onun oyunlarına, yaptığı hareketlere hiçbir anlam veremiyorum o yüzden kafasında ne düşünüyor ,ne kuruyor, ne yapmaya çalışıyor bunların hepsini öğrenmek isterdim açıkçası keşke böyle bir şey olsaydı da öğrenseydim yani böyle uzun süreli de olmasa bir saatliğine falan baksaydın ne düşünüyor ne ediyor ona göre bundan sonra devam ederim hayatıma.