0

türkiye süperlig süper toto süperlig 2 gurup beyaz daha heyecan veriyor

0

dünya'da en çok izlemeye heyecanlıdığım lig almanya bundesliga ligi, bayern münih zor zamanlarda ne kadar lige damga vurdu da taraftarların verdiği o sinerji muhteşem ya hayran oluyorum. defans yapmaktan çok taktik veryasyonlarla yapılan hücumlar, beni bir futbolsever olarak yerimden bir yere de kaldıramıyor çünkü futbol çok akıcı ve futbolcular kendilerini ispatlamanın derdinde, avrupa'ya açılmak için. futbol için taraftarlar da futbolcular kadar futbola açlar, borussia dortmund'un maçlarını izlemeyi daha çok seviyorum. bir futbolsever olarak ikinci sıraya koyucağım diğer lig ingiltere premier lig'tir, futbolun mabedi diyebiliriz oraya. takımlar uzay futbolu oynuyor, orda ki futbol diğer ligler de yarışan takımlar için referans olarak görülüyor. şampiyonluk yarışında bir çok takım var, diğer liglere nazaran futbolla yatıp kalkıyor insanlar daha çok ve şampiyonluk iki takım arasında değil, her yıl şampiyon değişim yaşayabiliyor. manchester'ın takımları city ve united, londra ekipleri chelsea, arsenal, tottenham, merseyside ekibi liverpool, everton bu takımların hikayeleri destansıdır.futbol burada doğdu, buradan dünyaya açıldı. futbolsever olarak televizyona kitlenip beğendiğim sıralamaya üçüncü sıraya koyacağım lig ronaldo sebebiyle italya serie a'dır. normalde ispanya ligi'ni buraya yazardım ama ronaldo hayranlığım sebebiyle italya ligi'ni bu sıraya yazdım, fazla takibimde değildi ronaldo transferi gerçekleşmeden önce.milan'ın yapılanması, roma'nın göze hoş futbolu ve juventus'un şampiyonlar ligi'ni alabileceği kadroyu kurmasıyla beraber bu lig yarış açısından daha çetin ve çekici oldu.

0

dünyada en sevdigim 3 lig ingiltere premier lig, almanya bundesliga, ispanya la liga bu 3 lig çok güzel ve izlenilmesi en heyecanlı ligdir.

0

kesinlikle 1. siraya bundesliga yı koyardım.
müthiş ivmeleriyle avrupa'da büyük işler başaran küçük bütçeli alman takımlarını fikkatle izliyorum.
özellikle hoffenheim takımını ilk bundesliga tecrübesiyle takibe aldım. daha ilk sezonunda şampiyonluğa oynayan bir takım!.
e.frankurt'un bu seneki avrupa ligi performansı zaten fillere destan.
schalke'nin şampiyonlar ligi performansı ve bayern'in oturmuş, kalıplaşmış bir başarı düzeni.
almanları son bir kaç yılda resmen zirveye taşımıştır.
2.olarak laliga diyebiliriz.
maddi acıdan premier ligi aşamasada kalite olarak yine de ön plana çıkıyor. atletico madrid in son yıllardaki şampiyonlar ligi macerası, servilla nin avrupa ligi performanslari, real madrid'in şampiyonlar liginde ki performansı takdire şayandır. takim kalitesi olarak ise almanlardan bir adım geride kalıyor.
çünkü bireysel futbolcularını sürekli real madrid ve barcelona'ya satiyorlar.
3. sırada ise beklenen lig premier ligi;
cty, manchester, chelsea, leverpool'un son yillardaki ivmesi, arsenal(her ne kadar düşüşte olsada), tottenham in son 10 yildaki muthis ilerlemesi.
her ne kadar büyük kalite sahibi olsada premier ligi futbol beklentisi olarak geride klamistir kanimca.

0

dünyadaki en sevdiğim 3 lig ingiltere premier lig, bundesliga ve ispanya ligi dir.

0

bundesliga,ligabbva,serie a tim,barclays premıer league

0

en heyacanlısı ingiltere premiyer ligi ,ispanya ,almanya,italya ligleri.

0

italya serıea premier lig ispanya laliga ben türkiye ligini beyenmiyorum.

0

ispanya laliga, ingiltere premier lig, almanya bundesliga dünyanın en heyecanlı liglerinden 3’üne örnek verebilirim.

0

premier lig - la liga ve seri a bu üç lig kaliteli ve izlemesi güzel