0

18 yaş uygundur ne yapacak devlet 100 yaşına kadar mı bakacak insanlara.

0

bir kisinin tabiki kendine hakim olana kadar kendi sorumlulugunu alana kadar tabiki yada okuyorsa o kisi devlet tarafindan okulu bitene kadar devam etmelidir.kisa topluma kazandirildikdan sonra birakilmalidir.hem zarar vermesin hemde zarar gormesin.

0

bence yaş pek önemli değil de, 16-21 yaş arasında olmalı, o da şöyle olmalı; o ayrılacak kişi hem iş bulmalı, hem de ev bulmalı kendisine, bir süre o şekilde devam etmeli, ve hayatını öyle az çok garanti altına aldığında o zaman ayrılmalı anca

0

15 yasında ayrılıp tam ehlıyetlı olunmalı babası oluop annesı yasayanlar bu hakka sahıp keske yetımlerde sahıp olsa

0

gelecek sağlanmadan salınması yanlış olan. 18 yaş çok ufak bir yaş belki okuyacak ama nasıl okuyacak dışarı salıp arkası maalesef ki aranmıyor ve kayıp gençlik ortaya çıkıyor.

0

dogrudur bence çünkü artık calisacak yasa gelmis ve hayatın zorluklarına karsı savasabilmeli

0

yetimhaneden ayrılmak için doğru yaş kişiden kişiye değişse de en az 17 yaş olmalı diye düşünüyorum

1

bence en azından üniversiteye gidecekse yurtkur'dan yurt çıkana kadar, okumayacaksa da bir işe girip para kazanmaya başlaynıca ayrılamaları gerekir. sanırım bu konuda insiyatif yetiştirme yurdu müdürlerinin elinde

1

yetimhanede 20 yaşında ayrılsalar daha iyi olur en azından biraz daha olgunlaşmış olurlar kendilerine iş bulurlar çalışırlar evinde düzenli otuttururlar yani bence 18 yaş çok küçük gibime geliyor.

0

doğru değil yani evlenince ayrılsa iyi olur