0

benim için halit akçatepe hababam sınıfı serilerinin fırlama öğrencisi demek, her bir seride oynadığı rollerle üstüne koya koya hababam sınıfının kalitesini arttırmıştı.halit akçatepe süt kardeşler filmi ile çok güzel bir komedi performansı oynamıştı, filmde şaban ve ramazan müthişlerdi. bu ikiliyi hep yan yana izlediğim her filmde büyük keyif aldım, izlemekten zevk gurur duydum. ama herkesin bildiği gibi türk sinemasının unutulmaz bir dram filmi var, çok ağladım her izlediğim de ve o filmin adı halit akçatepe'yi olağanüstü bir oyunculukla gördüğüm bir film, canım kardeşim filmi hiç unutamıyorum. dram yüklü bir filmde halit akçatepe gibi bir komedyen ustasını oraya koymak akıl almaz bişey, çok uyumlu bir karakter sergiliyerek benim gibi bir çok insanımızın unutamayacağı bu filmi es geçemiyorum. her zaman izlediğim de ağlayarak bitirdiğim televizyonu kapatmanın bu kadar zor olduğu harika bir film de rol aldığı için ve efsane işlere imza attığı için bu güzel insanı yaad ediyorum huzur içinde yat halit akçatepe.

0

herkesin bildigi gibi hababam sinifindski roluyle guduk necmidir bir de sut kardesler filmindeki rolunde ise ramazandir

0

güdük necmi efsane olanı tabii ki canım kardeşimdeki halit karakteride çok iyiydi. köyden indim şehire filmindeki gayret karakteri,mavi boncuk filminde mıstık,bizim ailede halit,süt kardeşlerdeki ramazan,kaygısızlardaki ismail hayat verdiği karakterler.

0

güdük necmi ve ramazan, kemal sunal ile oynadığı her filmde zaten çok komikti. harika bir oyunculuğu vardı. hala sahneleri izledikçe ilk defa izliyormuş gibi gülüyorum.