0

ev taşımaktan bahsediyorsak eğer ben üniversitede çok taşındım. gerçekten çok zor ve hiç sevmediğim şey. bana kalsa yüzyıl boyunca aynı evde aynı eşyalarla yaşarım hiçte sıkılmam

0

aslında ev taşımak veya ofis taşımak her neyse taşıdığınız şey bu zordur yani taşınmak hakkındaki fikrim zorluktur daha çok. emek vermek çaba sarf etmek gerekir. taşınmak kolay bir iş değildir. evinizi taşımak için öncelikle esyalarınızı bri kutunun içerisine koymak ve hazırlamanız gerekir taşımak için buda oldukça yorucu ve günlerce süren bir zmawn dilimini kapsıyor malesef ki.

1

hem maddi hem manevi açıdan yorucu bir süreç. bir evin faturalarını kapat, diğerininkini üzerine al. kira peşinatları, depozitolar, kontratlar maddi açıdan. yeni bir yere alışmak, nasıl komşuların olduğunu bilmemek de manevi açıdan yorucu bir süre. bedenen de temizlik, derle topla gerçekten yıpratıcı. her ne kadar artık bu konuda çok kolaylıklar sağlansa da insanın düzeninin değişmesi meşakkatli.

0

bir evden bir eve taşınmak gerçekten çok zor olduğunu söyleyebilirim. özellikle çok parça parça eşyanız varsa bu bayağı bir zaman aldığını söylemek mümkün. evin içine eşyaları kattıktan sonra onları yerleştirmeniz ve tamamen oturur hale gelmeniz neredeyse bir haftanızı alıyor. burada tabii doğal olarak vücudunuzu yorgun bir şekilde bırakıyor.

0

ev tasimadan bahsediyoruz sanirim :)
biz yeni tasindik sayilir eger esyalariniz cok ise gercekten sikinti :)