0

yani kıskanç bir insanım hem de aşırı derecede eşim de öyledir, kıskançtır. yani benim damarıma basma varsa beni gerçekten kıskandırıyorsa ben boşanma davasına kadar giderim. ben mesela onu bir kızla görsem boşanırım yani bir daha da asla affetmem tamam bir şansı veririm, ama ikinci şansı asla vermem çünkü hatasız kul olmaz herkes hata yapabilir, ama ikincisi bilerek yapılmış bir yanlıştır. onun hatasız olmaz kesinlikle yanlış bilerek yapılır hatası bilmeyerek yapılır. için ilkinde affeder ama ikincisinde asla affetmem ben aşırı derecede çok kıskancım öyle böyle değil yani kendimi şu an ifade bile edemiyorum en iyi bunu eşim bilir kendim bile anlatamıyorum yani.

0

valla ben şahsen çok kıskanç bir kişiliğe sahibim kıskançlığımdan dolayı herşeyi yapabilirim belki sevdiğim insanı bırakadabilirim aşırı kıskanç olmak sahiplenmek çok güzel bir şey ancak bazı yerlerde aşırı kıskançlık ilişkiyi bozuyor ama napayım elimde olmadan kıskanıyorum hep çok sevgiden oluyor yoksa durduk yere asla kıskanmam sevgilim dışarı çıksa nereye kimle diye tonlarca soru sorabilirim bence aşırı kıskançlık bir huy haline gelmişse eğer vay halinize ama kıskançlığımdan dolayı arkadaşımında dediği gibi sevgilimi bensiz bırakırdım buda ona en iyi ders olurdu ve birdaha adım atarken beni düşünerek atardı.

0

kıskançlık eğer evliysem bu boşanmaya kadar gidebilir en ilerisi budur zaten tartışma olabilir ama asla kavga edilmemelidir

0

onu bensiz bırakırım.
bence en büyük ceza bu olur karşımdaki kişiye :)))