0

mevsimine göre değişir portakal ordakal gelir hep aklıma

0

portakal çünkü mandalinadan daha çok seviyorum

0

mandalinanin soymasi daha kolay olduğu için tercih ederim ancak mandalina dediğin de cekirdeksiz ve tatli olacak. yediginde keyif verecek. portakal yiyeceksem onun da tatlı olması gerekir. bir seferinde nazilliye giderken bahçeden portakal almıştık 2 3 tane acayip güzeldi. dönüşte ayni bahçeden 5 kilo aldık. adama da söyledik sabah 2 3 portakal çaldık helal et diye :) sulu sulu portakallardı. keşke o portakallar heryerde olsa

0

çok kritik soru çünkü ben ikisini de çok severim ama galiba portakalı daha çok severim onun lifleri daha fazla ve daha sordu ve tadı daha güzel diye düşünüyorum o yüzden benim cevabım portakal portakalı daha çok seviyorum hele portakal suyunu çok seviyorum mandalina suyunu da çok seviyorum asitli mandalina suyu var ya marketlerde onu çok seviyorum işte böyle hıp hızlı içiyorsunuz ve boğazınız yanıyor çok güzel bir his asitli mandalina suyunu hızlı içmenizi tavsiye ederim.

0

benim için farketmez. her ikisini de severek yerim.

0

ikisinde tadı güzel sonuçta kardeştir ayrımcılık olmaz.

0

ben mandilanaya pek yiyemem doğrusunu söylemek gerekirse. yani mandalina bana alarji yapıyor kaşınmama sebep oluyor bundan dolayı çok tüketmem ve yemem açıkcası cildim de kırmızı şekilde lekeler oluşuyor ve alarji şeklinde oluyor kaşıntı kızarıklık oluyor rahatsız ediyor ancak portakalı severek tüketiyorum. portakal çok güzel.

0

bana göre mandalina. tane tane olduğu için yemesi daha kolay oluyor hem tadı damağıma daha çok hitap ediyor. portakal mandalinaya oranla daha uğraştırıcı olduğu için her zaman tercih etmiyorum.

0

mandalinanın dönemi bitince çok üzülüyorum o yüzden tartışmasız mandalina.

0

bence her ikisi de çünkü her ikisinin de tadı birbirinden farklı ve güzel kıyaslama yapılamaz

0

bence ikisede çok iyi meyveler ikisinde kendisine has güzel tatları var ve her ikisede vitamin deposudur şimdi ayrım yapılmazki bu ikisi arasında

1

bu sene çok mandalina yiyemedik sanki mevsimi bir anda geçti. ama bu ara tam da veda etmeye yakın elimden geldiğince portakal yemeye çalışıyorum. neredeyse her gün bir tane. ama portakallarda çok güzel mevsim sonu olmasına rağmen. tatlı ve sulu sulu.

0

ikiside çok faydalı c vitamini içeriyor soğuk kış günlerinde yenilmesi gerek üslubumuzu soğuğa karşı korur

0

bence kesinlikle mandalina .. portakal cok eksi oluyor sevemiyorum
hee ayırt etmem hicbir nimeti o ayrı konu

1

portakal daha çok bulunmuyor yada çok ekşi oluyor. ama mandalina ona göre devamlı bulunuyor ve çok tatlı oluyor. mandalina tercihim.

1

mandalina. hem yemesi kolay hem de tadı güzel.

0

portakal çok severim ve tüketirim.mandalinaya göre portakal daha çok hoşuma gidiyor.

0

bu tarz sorular yasak değil mi nasil izin veriliyor ki