0

eti karam tavsiye ederim ama uyarıyorum bağımlılık yapıyor

0

en kaliteli gofret ülker çikolatalı gofret bence.

0

ülker çikolatalı gofret. tadella gofret, eti hoşbeş.

0

en lezzetli gofret çeşitleri kat kat, ülker çikolatalı gofret, etinin hoşbeş adlı bisküvi çeşidi, mabi gofretleri, tadellenin beyaz ve çikolatalı gofretleri, bimin beyaz gofreti çok güzeldir.

0

kesinlikle eti ve bifa'nın içinde bulunduğu gruptur. ancak ülker eski prestijini ve lezzetini yitirmiş, pazardaki etkisini yitirmiş bir firmadır. bifa için söylenecek şey oldukça underrated bir firma olduğu, bulunduğu yerden fazlasını hakettiğidir.

0

eti hoşbeş ülker çikolatalı duble kakaolu

0

tadelle gofret harika çıtır çıtır
ülker hoşbeş dokuz kat

0

ulker cıkolata hoşbeş kısacası bence hepsıde guzel yeterkı abur cabur olsun

0

öncelikle eti hoşbeş tabii ki çok başarılı ve kaliteli bir gofret. bence özellikle fındıklısı çok iyi ve biraz normalden fazla tatlı olsa bile hindistan cevizlisi hindistan cevizi sevenler için çok güzel. hoşbeş dışında ülker 9 katta çok iyi bir gofret. bu da çok uzun yıllardır ülkerin ürettiği bir gofret ve klasik ufak olanları çok daha güzel çünkü son zamanlarda büyükleri de çıktı bence küçük olanları muzlusu da çileklisi de fındıklısı da çok güzel. normal çikolatalı gofretlere geçecek olursak da tabii yine ülker çikolatalı gofret ve çokonat en klasik ve yıllardır tadını belki az bozarak gelen en güzel gofretlerden. gofretleri saymakla bitmez çünkü torkunun gofretleri yine etinin diğer gofretleri nesquik, nestle, crunch hepsinden yiyip tadına bakmak lazım bence.

1

eti hoşbeş i muadili olan 9 kat tattan daha çok severim. çikolatalı gofret konusunda da ülker favorimdi ama a101 in kendi ürünü olan gofreti de çok beğendim. fiyatı açısından da uygun. denemenizi tavsiye ederim.

0

bence an kaliteli 've bilindik gofret ulkerdir baskasi deiodir

0

en kaliteli gofret eti ülker gofret diye düşünüyorum

0

eti ve aytaç en kaliteli gofret markalarıdır. bir de ülker çikolatalı gofret var tabi

0

eti hoşbeş, ülker çikolatali gofret ,9 kat tat