0

kyk katkı kredisi borçlarının sıfırlanması öğrenciler için çok iyi olur. borç harç kavramı öğrenciler için değil, sadece okumaya odaklanmamalılar.

1

yani bence devlet sıfırlanmalı. zaten devlet bize bakmakla yükümlü bence insanlar okuyor ama iş bulamıyor. nasıl ödeyeceğim derdine giriyor bu sebepten dolayı bence sıfırlanmalı yada daha az miktar ödemeli insanlar. zaten bu burs olayı haksızlık oluyor bunlar düzeltilirse bence daha iyi olur.

2

evet sıfırlanmalı bence. ki zaten bu geri ödemeli ve ödemesiz burs çıkarken insanlara çok haksızlık yapılıyor. geri ödemesiz burs çıkan birinin tüm aile fertleri çalışıyor, evleri var, arabaları var. bu da bence büsbütün bir haksızlık. geri ödemeli burs çıkanların da aileleri zar zor geçinen insanlar. tabi istisnalar var. ama keşke hep gerçekten bu burstan gelecek paraya ihtiyacı olanlara geri ödemesiz burs çıksa daha güzel olurdu.

0

sifirlanmasin daha da arttirilsin sorgulamayan , düşünmeyen , okumayan ve hayatı sevgililik alışveriş olan hayatta bir hedefleri değerleri olmayan bir gençlik var .

0

he sıfırlansın desek sanki sıfırlanacak mı, tabikide hayır. çok şükür benim kyk borcum yok, geri ödemesiz burs aldım ama bir çok insan geri ödemeli burs aldı ve mezun oldukları zaman çok büyük bir borç ile karşılaşıyorlar. bu borçlarda onların belini büküyor tabikide. işte gerçekten kyk borçlarının silinme gibi bir durumu olsa bende sonuna kadar desteklerim. insanlar mezun olup işe girip birikim yapmak istiyorlar ama ne yazıkki bazıları için bu kyk borcu büyük sıkıntı oluyor. umarız ki kyk borçlarının silinmesi için bir yasa çıkarırlar.