0

photoshop programı herhangi bir resim veya videoya photoshop yapmak içğn kullanılır.

0

photoshop yazılımı afiş tasarımı şirketlerin reklam amacıyla kullanılabilir daha sonra ürünlerinizi tanıtımında kullanabilirsiniz fotoşop ayrıca kendi paylaştığınız fotoğraflarını da güzel görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz instagramda fotoğraf paylaşırken güzel olması için öncelikle fotoşoplu düzenleyip sonra paylaşabilirsiniz bu sayede aldığınız beğeni sayısı ve yorum sayısı da artar ayrıca photoshop youtube gibi çeşitli içerik üreticiler anındaayrıca photoshop youtube gibi çeşitli içerik üreticileri alaninda profil fotoğrafı ve kapak fotoğrafı yaparken size çok yardımcı olacak bir programdır

0

fotoğraf düzenleme,kırpma efekt verme için kullanılabilir

0

soru sordugun icin coksaol.photoshop daha cok montaj yapanlara kullanir.adi insanlarda kullaniyor.ben kendim bile kullaniyorum.cok guzel bir proqram.photoshop her hangi bir seklin daha cok guzel gorsenmesini saglar.photoshop her hangi bir seyin gorsel duzenlenmesidir.photoshop hem de cesitli videolarda da kullanilir.bu video ve ya fotoroflara effekt verilmesidir.sen bununla video ve ya fotorafi istediyin gibi duzenler ve kullana bilirsin.

0

daha çok fotoprafçıların kullandığı programdır. fotoğrafın doğallığıyla oynayıp daha çekici ve daha göze hoş gelen duruma getirmek için var olan programdır.

0

bu gibi uygulamalar daha çok fotoğrafçılar ve buna benzer meslekler için kullanılır. ama türkiye bizim milletimiz farklı amaçlarda da kullanmaktadır. bu tür programlar yapılan eserlere güzellik ve bazende estetiklik katmaktadır. mesela en çok kullanılan yerlerden bir tanesi vesikalık çekilen fotoğraflarda görülmektedir. bunun dışında evlilik çekimlerindede kullanılmaktadır. yani tamamen estetiklik katmakla yapılır.

0

bu bir meslekcilik yani fotoğrafcılık mesleiğnden gelir fotoğrafla oynama istediğiniz herşey i yapabilirsiniz

0

photoshopla genellikle youtuberlar küçük resim yaparken resimciler bu işten yani resimleri montaj yaparak gelirlerini sağlarlar montaj yapmak zor bir iştir yazılı mı daha pahalıdır onun ustası olmak için uzun bir süre içinde çalışmamız gerekir zaten youtube'da photoshopla ilgili binlerce eğitim videosu var sizde o videoları izleyerek fayda ve yarar elde edebilirsiniz.

1

photoshop uygulaması, fotoğraflar üzerinde oldukça ayrıntılı değişimler yapabilmemize olanak sağlayan bir yazılımdır. mesela çekindiğiniz bir fotoğrafta bir nesneyi yada bi ağacı, bir insanı beğenmediniz; eğer işinizi biliyorsanız bu şeyi ortadan kaldırmanız 5-10 dakika sürer. ben yeterli düzeyde photoshop bilgimle çok güzel işler çıkarıyorum. bir keresinde çekindiği fotoğraftaki çöp kovasını kaldırmıştım. bu ve bunun gibi bir çok işlemi gerçekleştirebiliriz. renklerin tonları ile oynayabiliriz. logo tasarlayabiliriz.

0

fotoğrafların görsel anlamda göze daha hoş gelmesi sağlanabilir, yıpranmış bir fotoğraf üzerinde iyileştirmeler yapılabilir, fotoğrafta görünmesi istenmeyen bir nesne silinebilir, renk ve ışık oyunlarıyla farklı arkaplanlar yaratılarak düz bir arkaplanda çekilen fotoğraf başka bir yerde çekilmiş gibi gösterilebilir. kartvizitler, posterler hazırlanabilir. çeşitli yazı karakterleri seçenekleriyle kutlama ve tebrik kartları oluşturulabilir.

0

fotoğrafları oluştuma kırpma düzenleme için yapılmış bir programdır

0

günümüz instagramında kadınların vucutlarını inceltmek, yüzündeki kusurları yok etmek için kullandığı düşük bütçeli photoshoplar vardır. ben en güzelinin iyi bir fotoğrafçı da yapıldığını düşünüyorum.

0

bazen bir sivilce yok etmek için bazen mekanda, fotoğrafta görmek istemediğin nesneyi kaldırmak için kullanılır. manipülasyon tekniği ile de bazen çok fantastik fotoğraflar da elde edilmektedir. abartmayacak şekilde zayıflatma, saç, el ve kol düzeltmeleri de yapılabilir.

0

ben kendi kullanım amacımı ve öğrenme amacımı açıklayayım, instagram hesabı hacklemek için zamanında bir yöntem vardı o günden beridir üzerine düştüm.

0

fotoğraflara işlem yapmak için kullanılır yani fotoğraf üstünde kesme,kırpma,ışıklandırma,boyama gibi efektleri profesyonelce yapılmasını sağlar

0

photoshop, basit çevirme ile görsel düzenlemedir. çeşitli fotoğrafları, video ya da gifleri gerek efekt gerek içerik açısından düzenleyebilirsiniz. grafik tasarım mesleğinin temelidir bir nevi. fotoğrafları istediğiniz gibi düzenler ve reklamda kullanabilirsiniz. temelde baktığımızda ise reklamcılığın can damarı diyebiliriz.

0

fotoğraf ve video düzenleme gibi şeylerde kullanılır ya da bir kişiye ait olan bir fotoğrafın arkasına manzara koyma gibi amaçlarla kullanılabilir

0

resme veya videoya şekil vermek için birşeyler eklemek için kesmek kırpmak için kullanılır, en guzelide effectler eklemek için kullanılır

0

photoshop yazıldıgının aksine bir yazılım değil bir terimdir. bu terimi çeşitli yazılımlar sayesinde fiziksel bir projeye çevirebiliriz. ilk olarak kullanılma nedeni çekilen fotoğraflarda ki eksiklikleri giderip daha şık ve farklı fonlara fotoğraflar elde etmektir. günümüzde ise tasarımcılar ve bazı program geliştiriciler tarafından photoshop programları çok seçenekli gündelik bir programa dönüştü.

0

davetiyelerde kullanılır genelde bide resim düzenlemek için kullanılır