0

valla uzun süredir yapmak istediğim şeyler var ama vardiyalı çalışıyorum devamlı müsait olamıyorum müsait oluncada bu sefer cebimde param olmuyor sevdiğim kızla şu müslüm filmine gitcektik bi türlü gidemiyoruz hem vakit olmuyor hemde onu dışarıya çıkıp gezdircek kadar param olmuyor maaşımı bekliyorum inşallah maaşta gidicez.

1

vaktin olduğunda paran olmuyor, paran olduğunda vaktin olmuyor. garip bir orantı ama çoğu yapmak isteyip de yapamadığım şeyinde sebebi bi yanda. ikisi de aynı anda olduğunda halen yapmak istediğim şeyler için, içimde bir güç kalır umarım.

0

uzun zamandır yapmak istediğim bir yolculuk var. niye yapamadığıma gelince uygun zamanım oldu param olmadı, ya da param oldu zamanım olmadı. şimdilerde ise zamanım çok fakat buna ayıracak hiç param yok. şimdi kendime bir hedef koydum. madem çok zamanım var sorumani'den yavaş yavaş da olsa paramı biriktiririm diye düşündüm. evet bu çok zamanımı alacak ama zamandan bol da hiç bir şey yok elimde. bu süreyi de hayalimi gerçekleştirmek adına burada para kazanarak geçirmeyi düşünüyorum.

0

uzun süredir yapmak istediğim evet namaz kılmak ,kur'an kursuna gitmek.. ama bebeğim daha çok küçük olduğu için maalesef bırakacak kimsem olmadığı için kur'an kursuna gidemiyorum, namazı da zaten hiç durmadığı için benim kucağımda inmediği için bir türlü kılamadım.. inşallah rabbim nasip eder o büyüdüğünde kılmak istiyorum yani istediğim şeyler bunlar yani nedeni de yok istiyorum içimden geliyor. yani bahane de değil gerçekten bebeğim benim kucağımda hiç inmiyor evin içinde resmen biz onunla tur atıyoruz.. çok huysuz bir çocuk hele ben ev işi mi bile doğru düzgün yapamıyorum bir de namaz kılsam asla bırakmaz beni hani evde bana destek olacak bir insan olsa tamam da yok işte.