0

benim favorim columbiadır genellikle.yerli olarak mavi'yi seviyorum.ayakkabıda greyder ve elle'nin ayakkabılarını giyiyorum hep.bunlar pek değişmiyor benim için.hep aynı yerlerden aynı markaları alıyorum.sade ve şık olsun yeter işte.

0

devamlı kullandığım bir marka yok aslında tarzıma uyan yada uygun bulup beğendiğim ürünü markaya bakmadan alırım. zaten bence markaya verilen paraya yazık çünkü her türlü yıkadıkca deforme oluyor o kiyafet çok para verince değişen birsey olmuyor yani . çok mağazada çalıştım marka olanda da olmayan da da emin olun bazı markasizlar marka olanlardan daha kaliteli kumasa sahipler . o yüzden benim için önemli olan kumaşı güzel olsun ve tarzıma uysun gerisinin pek önemi yok benim için.

0

sürekli tek bir marka kullandığımı söyleyemeyeceğim. ne zaman bir ürün hoşuma gider ve kendime uygun bulursam, ihtiyacım da varsa markasına bakmadan alırım.. ama tarzını ve tasarımlarını en çok beğendiğim markalar zara ve mango. modern çizgileri var ve her ortamda kullanılabilecek ürünleri çoğunlukta.

0

favori giyim markası tabii ki de adidas ,nike çok severim bekarken hep yalı spordan giyinirdim. adidas ,nike markası şaşmam hem de orijinal klorak dök orjinal üstünde klorak olmuyor düşün yani. pahalı olsun ama ben çok seviyorum yani. mesela mavi var lc waikiki onu kumaşlarda yıkanıyor mesela temiz o da güzel.