0

ankarada yaşamıyorum ve ankaraya daha önce uğramadımda gitmedimde gezmedimde ama ankaraya gidecek olsam ilk önce atamın yani mustafa kemal atatürkün mezarına giderdim yani anıtkabire giderdim ve sanada inşallah oraya gitmek kısmet olur birgün giderim umarım ama oraya git diye tavsiye ederim umarımki çok güzel biryerdir.

0

ben ankara'ya misafirliğine gitmiştim. mesela bak ankara'nın parkları çok güzel sanayinin arkasında bir park var adını tam olarak bilmiyorum hem hayvanat bahçesi ,bir de buz paten kayma yerleri var. gerçekten çok güzel aqua parkı var ,kızılay var ulucak ulucak mıydı acaba tam adını hatırlamıyorum. oranda bak fuarı çok güzel dedim gibi ankara'nın parkları güzel yani başka bir yerlerini beğenmedim. bir de çankaya da güzel bir yer gerçi orası da çok kalabalık ama.

0

ankara'da gezilecek en önemli ilk yer ulu önderimiz mustafa kemal atatürk'ün mezarıdır. fakat gezilecek daha bir çok yer vardır. mesela ankara'ya geldikten sonra ankara kalesinden bir ankara manzarası izlemeden dönmek çok saçma olur. türkiyenin en güzel akvaryumu olan neta vaga avm de bulunan akvaryuma gitmemekte ayıp olur. eskilerden lokanta olarak kullanılan ama yakın zamanda avm olan ataküleye gitmeden sakin turunuzu bitirmeyin. mesela gülveren,mamak,çinçin,tepebaşı,yenidoğan gibi yerlerden sağlığınız için uzak durun! çünkü oldukca sıkıntılı bölgelerdir. :)