0

ben olsam köpek tercih ederim insanlarda göremeyeceğimiz sadakat duygusu onlarda var.en azından ihanet etmezler

0

tabiki köpek olurdu tamam kedileride severim hatta hayvanların neredeyse % 99 u nu severim ama köpekler en sevdiğim sanırım zaafım var

0

köpek alırdım köpekleri daha çok seviyorum sahibine sadık oluyorlar.

0

evcil bir hayvan almış olsam herhalde köpek alırdım çünkü köpekler en azından tüy dökmüyor ve biraz daha akıllılar. tabii ki de kedilerde akıllı ama ben köpekleri en azından eğitebileceğimi düşünüyorum. köpekler daha cana yakın oluyorlar bilmiyorum köpekleri daha çok seviyorum kedileri nazaran herhalde evde bir evcil hayvan beslemek istesem köpek beslerim diye düşünüyorum.

0

benim hayvanlarla bir sorunum yok. hayvanları seviyorum ama evime ne kedi alırım , nede köpek ben evde kuş olmasına rağmen kuşu bile göndermek istiyorum yani istemiyorum ben evde hayvan.

1

eve değilde bahçeme bir köpek alırdım hem sadık hem iyi bir dost olurlar.

1

tercihim köpek olurdu. köpekleri daha sevimli buluyorum.

0

köpek almak isterdim çünkü çok uysal ve sadık oluyorlar

0

evde kedi veya köpek besleme taraftarı degilim tabiki bu durum apartman hayatı için böyle. eğer uygun müstakil bahçeli bir evim olsaydı tabiki köpek beslemeyi isterdim.

0

bu kedilere nankör diyen insanları kesinlikle anlamıyorum yani sana ne gibi kötü bir yanı dokunmuş olabilir bilmiyorum ne gibi bir nankörlük yapabilir herhalde sen insanları daha tanımamışsın kediye nankör dediğine göre herhalde insanlar canavar oluyor bu durumda evet ben ikisini de besledim köpekte kedide ikisinide ayrı ayrı çok seviyorum ve bence ikisi de evcil hayvanlar.

0

ben köpek alırdım şahsen çünkü kedilere nekadar iyilik yaparsanız yapın siz kediler nankörlük ederler yani kediler nankördür anladınızmı kedilere 1. gün bakın yemini verin suyunu verin 2. gün tekrarların 3. günü vermeyin hemencecik sizi terkederler ama köpekler öyle değildir köpeklere hergün aynı yemeği versenizde yine köpekler yer köpekler sahibind sadıktır köpekler sahibine zarar gelmesini hiç ama hiç istemez biri tarafından kendi durduğu alana tanımadığı birisi girer ise ona hemen saldırır ama kedi kaçar anladınızmı köpeklere yem vermeyin o öleceğini bilir ama sizin yanınızdan ayrılmaz kesinlikle ama kesinlikle yani açıkçası ben olsam köpek alırdım birgün inşallah köpek alacağım kafaya koydum inşallah bağım bahçem müstakil evim olursa alacağım bir tane aslanlar gibi kangal türü köpek allah sizede nasip etsin banada hadi saolun bu arada soruyu soran kişiyi tebrik ederim süper bir soru sormuş hadi allaha emanet olun

0

köpek almak isterdim ama kopegin sorumluluğu çok oldugundan dolayı kedi alırdim.

0

kopek daha sevimli sanirim be koruyup kollar