15

bugun 15:00’dan 31 ekim 23:59’a kadar en çok gelir elde eden yazara 100 tl bonus dağıtıyoruz. denemek ister misin?

27 Ekim 2018 saat 15:00 ile 31 Ekim 23:59 tarihleri arasında en çok gelir elde eden yazara +100 TL bakiye bonusu Sorumani’den hediye!
Koşullar:
1- Cümleleriniz her zaman olduğu gibi özgün olmalı.
2- Cevaplarınız ilgili soru ile alakalı olmalı.
3- Yazarların bu zaman aralığındaki gelirleri için bir sayfa göstereceğiz.

İpucu: cevaplar daha fazla gelir getirir.

101 cevap
0

sitede iki aydir yarisma yapilmiyoe malesef. gerci iki kati kazanc etkinligi de iyi. hatta cok guzel ama site icerisinde bir ya da iki gunluk bir yarisma yapilirsa sitenin aktifligi artacaktir. cunku verilecek ödüllere ulasabilmek icin kac gun ugrqsiyoruz. o yuzden o odulleri almak icin cogu kisi baya aktif olacaktir.

0

ohooo ben bunu daha yeni görüyorum ve yeniyim yok böyle bu yarisma olursa çok iyi olur bence

0

bu yarışmaya o zamanlar üye olamadığım için katılamamıştım.şu an üyeyim ve en aktif üyelerden biriyim diye düşünüyorum. umarım böyle bir yarışma daha getirirsiniz ve kazanan ben olurum. çünkü paraya ihtiyacım vardır. herkesin burada olma nedeni paradır. ancak hem para kazanmak hem bilgi kazanmak çok güzel bir şeydir. bu yüzden sorumani'ye teşekkürler.

0

bu yarışma hangisiydi ya bende kaçırmışım tüh şimdi gördüm üzüldüm valla olsun önümüzdeki maçlara bakacaz.

0

keşke önceden keşfetseydim hem kendimi geliştiriyorum hemde herkesin sorusuna elimden geldiğince bildiklerim ile cevap veriyorum.

0

kim istemez ki ben daha 2 gün oldu siteye üye olalı gerçekten hoşuma gitti memnun kaldım fakat hala nerden soru soruldugunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

1

bu yarışma çok güzeldi ancak ben geç kaldım daha 5 gün kadar önce üye olduğum için yetişemedim. şuan da iki kat kazanç yarışması için uğraşıyorum, umarım bunda başarılı olabilirim. amacım en azından ilk on kişinin arasında kalabilmek ama süreç uzun listeye bir giriyorum, bir çıkıyorum. umarım bu bir hafta içersinde çok vakit ayırabilir ve fazla düşüş yaşamam. baya hırs yaptım çünkü. :))

0

güzel bir uygulama ödüllendirilme mutlaka şart hoşuma gitti... :)

0

keşke böyle bişey olsa her gün dağıtılmasını istiyordur her kullanıcı zamanı gelince bundan yararlanabilecek bi uygulamayla karşı karşıya kalacağına ininıyoruz.

0

kim istemez ki bende dun üye oldum siteye memnun kalırsam bir kaç kişiye daha tavsiye edicrm

1

tüh keşke bende katılsaydım buna ya , ya ben bu siteyi baya sevdim , daha fazla yarışmalar olsun lütfen , ben hepsine katılacam , çekişmeli geçiyor çok eğlenceli oluyor , bende istiyorum bu bonuslardan , siteye daha yeni geldim ama çok beğendim sitenizi , devamı inşallah gelir buranın , bizler baya bir süre bu sitede kalacağız çünkü , yarışmalar ve eğlenceler daha da çok artacak diye düşünüyorum ben , ve site günden güne büyüyüp gelişecek

0

böyle sorulara hepimizin ihtiyacı var, alalım verelim kazanalım

0

ben bugün üye olduğum için kaçırdım ama sık sık böyle güzellikler yapılmalı.

1

oooo çok iyi ciddi misiniz siz gerçekten. ama ben geç kaldım sanırsam çünkü bu soru 10 gün önce sorulmuş ve şuan önümde binlerce kişi vardır. yani bu yarışmadan bir ümidim yok ama diger yarışmaları dört gözle bekliyor olacağım.

0

güzel olmuş acaba kazancı kim almış yaşadı valla :d.

1

nasıl bonus dağıtılıyor bende yeniyim henüz anlayamadım ama güzel bir siteye benziyor

1

keşke siteyi daha önceden keşfetseydim. böylelikle daha fazla şansım olabileceğini düşünüyorum.

1

geç kalmışım ama yine olsa böyle bir yarışma şansımı denemek isterim

2

ben yine gec kaldim ama olsun heralde ben o kadar ugrasamazdim çünkü cok vaktim yok.

1

güzel bir site yapmışsınız emeği geçenlere teşekkürler