1

flo ayakkabı mağazası hakkında ne düşünüyorsunuz?

geçen haftalarda fark etmiştim alacağım ayakkabı x kadardı indirimsiz fiyatı bir kaç gün sonra x+30 olmuştu. altın değil ki bu fiyatı birden artsın ,azalsın. şimdi baktım yine ayakkabının fiyatını x yapmışlar.

6 cevap
1

uygun fiyatlı çok fazla ayakkabı bulunabiliyor indirim oranları da çok tatmin edici oluyor. özellikle ev terliği konusunda tercih ediyorum hem fiyatları uygum hem de çok fazla çeşit var.

2

flo magazası uygunluk bakımdan iyi bir magaza. ama bir ürünü gönderdik daha hala gelmedi. bide ilgilenen kişi sayısı az bir şey soracağız o kişiyi bulamıyoruz. normal iyi magaza herkesin bütçesine uygun.

2

aslında iyi bir mağaza ama şu ayakkabıları birbirine bağlamasalar çok iyi olacak. ayakkabıları deneyemiyoruz ya. hayır o iki ayakkabıyı birleştirmekteki amaç neyse onu bir türlü anlayamadım. deneyemiyoruz yani. ayağımıza giysek bile doğru düzgün yürüyemiyoruz bile.

1

normal ayakkabicilarda bile daha güzel ayakkabılar olduğunu düşünüyorum flonun sadece adı var başka birşeyi yok bide ayakkabıya birşey olduğu zaman değiştirme imkanımız var garantili olduğu için. pek ayakkabı çeşidi yok ve fiyatlar çok yüksek benim aklımı çeken sadece ayakkabıların garantili olması

1

flo mağazasında ayakkabı çeşitlerinin az olduğunu düşünüyorum istediğin her şeyi bulamıyorsun.

1

reklamlarda gördüğüm ayakkabılara bakmaya gidiyorum hiç bir zaman onları göremedim.