0

fnerbahce gercwkden en başarılı olduğu branş suan ve tek olan basketbol dur.ole istikrarlı bir takım olmus ki hem türkiyede hemde avrupada sesini baya duyuran bir kitleye sahipdir.insanların en çok ilgi gösterdiği su anda basketbol dur. başlarındaki hoca ve taraftarlar güzel birlik beraberlik içinde olup uyumlssarsk baya sukse yaptılar avrupada ve ligde suanda birinci siraldalar ve inşallah dvamoda gelcektir diye dusnuyorum fenerbahcenin her takım başarılı olmasını isterim avrupada inşallah

0

fenerbahçe spor kulübü'nün en başarılı olduğu branş kesinlikle basketbol diyebilirim. özellik ve aziz yıldırım obradovic gibi büyük bir koçu fenerbahçe'nin başına getirdi.bundan tam 4 sene önce ve o seneden beri gerçekten fenerbahçe avrupa'nın en büyüğü bile oldu. euroleague kupasını ülkemize getirdiği daha sonra ligde çok büyük bir yükselişe geçti diye düşünüyorum. fenerbahçe daha önceden futbolda çok başarılıydı ve basketbola yatırım yapmıyorlardı. ancak aziz yıldırım çok güzel bir karar vererek basketbola yatırım yapmayı düşündü. ve ilk olarak dünyanın en büyük koç olan obradovic'i takımın başına getirdi ve o günden bugüne gerçekten fenerbahçe basketbol takımı çok güzel bir basketbol oynuyor özellikle 2016'da euro ligi ülkemize getirdiler. gerçekten bu çok büyük bir başarıdır. euroleague ülkemize getirmek demek, avrupa'nın en büyüğü olmak demektir. dün değil öbür gün oynanan cska moskova karşısında 15 sayı geriden gelerek maçı kazanmayı bildiler. cska moskova takımı euroleague birçok kez kazanan takımdır. gerçekten 15 sayı geriden gelip yenmek imkansız gibi bir şeye ancak fenerbahçe bunu başardı. bu senede fenerbahçe euroleagu'de gerçekten çok güzel başarılar elde ediyoruz oynadığı 13 maçın 12 sini kazanmıştır. ve son 9 maçtan 9 galibiyet alarak büyük bir başarı elde etmiştir. umarım böyle devam eder ve sene sonunda euroleague bir daha ülkemize getirir.

0

fenerbahçe son yıllarda futbolda elde edemediği başarıyı basketbolda elde ediyor.özellikle 2016 senesinde euroleague şampiyonu olarak ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştır. bu sene bence yine eurolig şampiyonu olarak ülkemizin göğsünü kabartacak'tır diye düşünüyorum.

0

fenerbahçe spor kulübü 100 yıldan fazla futbol branşına daha çok eğilim vermektedir, başarılarıyla ülkemizde ilk iki sırayı alacak takımdan biri ve avrupa'da ki başarıları da büyük.fenerbahçe'nin futbol ve basketbol branşlarını kıyaslarsak eğer futbol çok ağır basmakta, bunda ki en büyük etkeni şampiyonluklar veya avrupa kupa 1'de oynadığı çeyrek finali göz önüne almam çünkü sampiyonluklardan daha değerli çok zor günler geçirdiği o 3 temmuz sürecinde ki duruşuyla çok çabuk ayağa kalkmaları sebebiyle futbol branşını daha üstün görüyorum. kaç kulübümüz o günleri atlatıp da avrupa kupa 2'de yarı final oynayarak başarı elde edebilirdi?. kaç kulübümüz o günleri atlatarak hızlı bir yükseliş yapabilirdi, daha da birbirlerine kenetlenerek?. hiç bir kulüp bunu başaramazdı, avrupa'da bilindiği gibi bu olay juventus'un başına gelmişti ve onlar da beş yıldan fazla bir zaman kaybıyla bu süreci anca atlatabilmişti. fetö yapılanması bile o şike olarak adlandırılan sezonda sporumuzun her bir alanına sızmıştı da kimse aziz yıldırım'ı dinlememeşti hiç, dinleseydiler keşke çünkü haklı çıktı. son yıllarda fenerbahçe basketbola yaptığı yatırımların hakkını alarak avrupa'nın en büyük kupasına sahip oldu bir kez de direkten döndü tabiri caizse ama futbolla kıyaslama yapmak bile ölçü değil. her ikisinin de ayrı hikayeleri var ama futbolla yatıp kalkıyor bu fenerbahçe halkı, basketbolda ki başarıları hoşuna gidiyor elbet taraftarın ama doğrusunu söylemek gerekirse futbol'da ki bir galatasaray derbisi herşeyin önüne geçiyor, buradan da mesaj alınmıştır :) umarım fenerbahçe ligde düzelir de ligin tadı olur.

0

akillara futbol gelsede benim secimim basketboldur . tesekurler