0

insanlar canlari sıkıldıklarinda aglarlar.sevdikleri hasta oldugunda yada vefat ettiklerinde aglarlar.encokta sevdiklerinden ayrildikklarinda aglarlar.sevgilisinden ayrildigi icin.aileleriyle kavga ettikleri icin.sıkıldiklari icin bunalima girdikleri icin.para sorunu oldugu icin.borclari oldugu icin insanlar aglarlar

0

insanlar birçok sebepten ötürü ağlayabilirler. kimi acı duyduğu için, kimi üzüldüğü için kimi ise tam tersi mutlu olduğu için sevinçten ağlayabilir. bu tamamen insanın hissettiği duygular ile alakalıdır. ben de aynı şekilde her sebepten dolayı ağlamıştım daha önceden. mezuniyetimde sevinçten ağladım mesela, birkaç durum oldu ve onlara üzülüp ağladığım da oldu. kimisi okulda başarılı olamadığı için ağlar, kimisi kariyeri kötü bittiği için... kişiden kişiye değişir acı eşiği.

0

ben bir çok sebepten dolayı ağlıyorum. geçim derdinden, sevdiklerimi kaybetme korkusundan, mutsuz olduğum anda ağlayabiliyorum. ama bunların yanında insanı mutlu edecek anlar da oluyor ve gözlerim doluyor ağlıyorum. bana bu hayattan mutluluktan ağlatan, tattıran, gösteren, öğreten tek insan sevdiğim kadın dır. onun bana karşı güzel mutlu davranışları benim gözümün dolmasına sebep oluyor.

0

insan birçok sebepten ötürü ağlayabilir. bazen hayatta çok yorgun düşüp mutsuz olup ağlarsın. bazen ise çok sevinirsin onun için ağlarsın. hani mutluluk gözyaşı bunlar diyorlar ya işte tam o hesap. ama bence en güzeli mutluluktan ağlamak. ve bir insanın hayatında onu mutluluktan ağlayabilecek birilerinin olması lazım.

0

yaşadıkları olaylar karşısında kişiler hissettikleri duyguların verdiği duygusal yük sonucu o anın heyecanı, sevinci, mutsuzluğuna bağlı olarak ağlarlar. bazende düşünce yükleri insanlara ağır gelir kaldıramadıkları sorumlulukları ve yorgunlukları sonucunda güçsüz hissederek ağlarlar.

1

belli olmaz ki kimi mutluluktan ağlar, kimisi üzüntüden ağlar kimisi büyük bir acı yaşadığı için ağlar. ağlamak için çok sebebi vardır insanın aslında.