0

mutfağın genişliğine göre büyüklüğü seçilmeli. bizim evimizdeki sandalyeler çok büyük ve odayı daraltiyor aynı anda seçilen sandalyeler sağlamda olmalı sırt kısmı suntadan olanlar var kesinlikle tercih edilmemeli.

0

yemek masasının rengi ve mobilyaların dizaynına göre seçilebilir

0

yemek masası için seçilecek sandalyeler masanın rengine uyumlu olmalıdır öncelikle ayrıca yemeğinizi koltukta yeme isteği uyandırmayacak kadar rahat olmalıdırlar bazı sandalyeler o kadar rahatsız ki yemek masasından hemen kalkmak istiyorsanız eğer aşırı kilolu değilseniz böyle sandalyeleri tercih etmeyin.

0

rahat olması, şık olması ve çok yedirmeyen sandalye olması gerekir.

0

sandalye seçimi çok önemlidir.sandalye sadece evde oturulan bir eşya değil bir aksesuar ve bir görsellik tır.sandalye seçerken sadece rahatlığına değil ,evdeki diğer eşyalara uyumuna ve kullanım kalitesine bakılması lazım olan bir üründür.kumasinin veya derisinin kalitesi size vereceği rahatlık kaliteli suni oluşturur

0

rengine şekline ve rahatlığına göre seçilebilir

0

mutfağın önemli bir parçası olan mutfak masasının en önemli özelliği masa deseni olmaktadır. bununla beraber beğenilen yemek masasına birtakım tamamlayıcı öğe gerekir. bu öğelerden en önemlisi olan sandalye başta gelmektedir. yemek masasının olmazsa olmazı olan sandalyeler gerek kalitesi olarak gerekse de deseni olarak son derece önemlidir arz ediyor. yemek masasına uygun sandalye seçiminde özellikle birbiri arasındaki uyuma bakılır. bu uyum için renk tonu çok önemli bir yer kaplar. rengi ile birlikte şekli de çok önemlidir. sandalyenin şekli ile rengi uyum sağlıyorsa masaya da uygun bir hal alır. böylece sandalye seçimindeki titiz davranışların sonucunda güzel bir uyum yakalayarak göze hitap eden bir görüntü oluşturmak mümkün hale gelecektir.

0

yemek masası tabiki sizin zevkinize uyğun olarak seçeceginiz ürünlerden bir tanesidir tamamen hislere ve duygulara hitap etmektedir. bu tür seçimlerde ne kadar zevk ve duyğulara hitap etsede bunların herkesçe uygulanan uyum ve herkesin dikkat ettiği renk uyumuna göre seçilirse hem mutfağa hemde evin içine farklı bir hava katacaktır. bunların seçiminde uyuma dikkat gerektiren hususlardan bir tanesi bunun yanı sandalyelerin kaliteli olmasından da geçer kalitenin yanında birde bu sandelyelerin ham maddesi olark kullanılna ağaç türü de etkilidir. bunlarnı hepsinin yanında seçilen sandalyelerin masaya göre seçilecek şekilli yapılarıdır eğer iyi bir zevke sahip iseniz masanın etrafına güzel estetik yapılar koyabilirsiniz bu da tekrardan mutfağınıza yada masanın bulunduğu mekana güzel bir etki yapacaktır.

0

evi küçük olanlar tasarımı sayesinde çok yer kapamayan, duvara montelenip yerden tasarruf eden harika tasarımlar mevcut. evi küçük olanlar bu tasarımlara göz atabilir. evi büyük olan kişiler için daha çok tasarım mevcut. benim düşüncem düz renk olmamalı biraz daha fazla süslemesi olanlar evlere daha çok yakışıyor diye düşünüyorum.

0

oturulacak sandalyenin masayla eşit orantida olması gerekir. zira oturan kişi masaya göre alçak yahut yüksekte olursa sağlıklı bir oturma pozisyonu olmayacak, bu da yemek yerken devamlı sıkıntılı olacaktır.

0

yemek masası ile aynı renkte yada uyumlu renkler olması gerekir bunlara dikkat etmek yeticektir gözü rahatız etmezler ve güzel bir görüntü oluşur

0

aynı dizayn ve aynı renk ilk tercihimdir birde sandalyenin boyu önemlidir

0

şöyle diyim yemek masası için aynı dizaynda mı aynı renkte mi aynı ölçüde mi bakarım sonra alırım

1

bu tamamen masanın rengi büyüklüğü eni uzunluğu yüksekliğine kalmış bişe çok büyük abartılı bir masa ise koltuk kulanılabilir bence ve burda insanların rahatlığıda çok va aşırı önemli sırt eğimleri oturulan yerin rahatlıgı filan
çok iş ama siz hangisinde rahat ederseniz onu alın

1

kullanacak kişilerin boy / kilo faktörleri dikkate alınmalıdır. masaya olan uyumu, sandalye yüksekliği, rahat oturma alanı dışında sağlamlığı da önemlidir.

0

bence odanın rengine ve diğer dekorasyona göre seçilebilir ama en önemlisi fazla kir tutmaması

0

masanın rengine uygun ve boyuyla doğru orantılı olmalıdır.

0

bence masa rengin beyaz ise açık renkte sandalye seçmelisin veya kendi zevkine göre seç sonuçta senin evin ve sen yaşayacaksın ama yok ben bilmiyorum dersen beyaz renge açık renk tonlu sandalyeler çok güzel olur bence.sen ama yinede kendi zevkine göre almalısın.

0

yemek masası için sandalye seçimi önemlidir. mesela yeşil masa ise o renge uygun olmalıdır. kaliteli bir masaya uyduruk bir masa olmaz. tabi ki kaliteli bir sandalye olmalı. aslında masa , sandalye takımı da alınabilir. çünkü takım halinde de satılıyor. isteyen tabi ki tek tek satın alabilir. zaten siz markete gittiğinizde adam size soruyor.
ne tarzda istiyorsunuz. falan diye. oradaki görevli yardımı ile de seçim yapabilirsiniz.

0

yemek masası için sandalye seçerken zaten öncelikle zaten sandalyesinde vardır.fakat önce alırken masa rengi deseni ve konforu önemlidir.sandalyenin sert deil ve yumuşak olması lazım ki belli bir süreden sonra kişi rahatsız olmasın ayrıca seçimlerde yemek odasının mobilya rengi de dekorasyonuda vede odanın boya renkleride onemlidir ki uyum saglicaktir dekor katcaktir ozman odaya girildiginde kisnin hemde misafirin içine siner