0

reklam verenler internette ziyaretçi çekmek için türlü şeyler yapıyorlar. mesela ziyaretçi çekmek için para ödülü veriliyor. ya da farklı bir teknik geliştiriliyor. reklam ve ziyaretçi gelirleri, ziyaretçilerin çoğunluğuna ve ziyaretçinin reklamlara tıklamasıyla katlanarak artar. keşke ben de böyle birşeyler yapabilsem ama para sıkıntısı çekiyorum. yoksa ben de böyle şeyler denerdim. zaten amaç insanların ilgisini çeken şeyler söylemek ve yayınlamaktır. youtuberler gibi işliyor sistem.

0

reklamveren kişi para kazanmak için bir internet sitesine başvuru yapıpı sitesine reklam ekler tabikide bunun karşılığında belirli bir ücret alırlar benim fikrimce büyük bir şekilde fazlasıyla gelir sağlandığı çünkü en az olmak üzere bir siteye 1000 kişi giriyor bunun karşılığında ise büyük bir kazanç sağlanıyor.

0

ülke ciddi bir ekonomik kriz içinde bu yüzden bu aralar çok fazla istediklerini elde ettiklerini düşünmüyorum ama daha öncesi için konuşursak kesinlikle elde ediyorlardır

0

reklam veren . güzel günümüzdede pek çok şirketin kullandığı ve salgın gibi yayılan bir para kazanma kazandırma sistemidir internetten para kazanma ve dolandırma işlerinden sonra en güvenilir ve en kolay yol olarak da bilinir tabi bu sizin için elimize bir site alalım bu site reklam kazançlarını bize yani size dağıtıyor dağıttıkça kazanıyor ve kitlesine ulaşıyor buda hem onlara hemde herkeze kazandırıyor buda bir döngüye girip hem bşzi hemde onları mutlu eder demem gereken şu ki tabikide büyük kitlelere ulaşıyor.

0

artık insanlar tv karşısında geçirdikleri sürelerin bir çoğunu internette geçirdikleri için bence ulaşılıyorlar amaclarina

0

google gibi yerden olsun ister youtube,dizi film siteleri, facebook instagram,ekşi sözlük gibi her yerde reklamlar karşımıza çıkar bu yüzden reklam verenler ister istemez amaçlarına ulaşıyorlar diye düşünüyorum.
reklamlar sadece belli kitlelere zaten seslenmezler verildikleri platforma göre orada gezinen insanlar reklamlara göz atar eğer akıllarına yatarsa reklamlara tıklayıp belli ürünlere göz atarlar. örneğin bir film sitesinde mutlaka yan taraflarında gördüğünüz iddia sayfalarına tıklamışsınızdır bu sitelerde daha çok gençler dolaştığı için reklamverenin istediği hedef kitleye daha yakın olduğu ve ulaştığını düşünüyorum.
mesela kızlar soruyor.com da kızlara ait olan reklamlar verilir sitenin yapımcıları reklam alırken buna dikkat etmişlerdi.
özellikle teknolojinin gelişmesiyle reklamlar çağımızın vazgeçilmez gitti araçları olmuşlardır bu kadar para ödenen ve gelir ayrılan sektörde insana ulaşmasını sağlamak ve önem taşır o yüzden reklamlar çocuklara yönelik olduğu durumlarda çocuklara yönelik eşyalar sunar, yetişkinlere yönelikse onlara uygun reklam sunar eğer kızlara yatkın site ise hepsi kızlara ait eşyaları sunarak hedef kitlesine yatkın ürün sergilerler

0

tabiki de ulaşabiliyorlar. ulaşamasalar zaten reklam vermezler. adamlar reklamlardan deli para kazanıyorlar. hedef kitlelere ulaşmasalar bile gene de iyi para kazaniyorlar. tabi bu reklamların helâli ve haramı var. haram olanlar mesela +18 vb. mümkün olduğunca böyle sitelere gitmeyin.

0

kaliteli bir reklam herzaman hedef kitleye ulasmaya yardımcı olur ama tamamıyla degil reklamı verip urettigin ürün bir işe yaramıyorsa reklam cözüm olmayacaktır reklam senin işine destek amaçlıdır internette iyi bir siteye vereceğin reklam mutlaka seni hedef kitleye ulaştırır

0

reklam verenler tabi ki de hedef kitlelerine ulaşabiliyor. çünkü öyle olmasa reklam veren niye reklam versin? ama şimdi bu reklamların helâli de var haramıda. genelde helal olan reklam kullanılıyor. ama bazı şirketler helal, haramı umursamayıp öbür dünyayı düsünmeyip , +18 vb. reklamlar koyuyorlar. sizce de bunların kazancı haram değil mi?

0

ilk etapta işe yaramayabilir ama takipçi arttıkça eşdeğer olarak gerekli bir reklam çalışması.

0

kendi müşteri profilini iyi gözlemleyebilen ve teknik(seo,analytics) bölumundede reklami,nerede ve nasil sunacagini bilen hedefini mutlaka tutturur fizibilitesi eksik degilse.

0

bu durum sitenin almış olduğu trafikle alakalı bir durumdur.bazı sitelere erişim sıkıntısı olmadığından günlük çok fazla sayıda hit almaktadır. yüksek hitli siteler yüksek kazançlar elde eden sitelerdir.sitelerin ziyaretçileri ne kadar yüksek olursa o kadar fazla sayıda kazanç elde etmeleri mümkündür. ama günden güne değişen reklamcılık politikası reklam verenlerin işini zorlaştırıyor. reklam verenler amaçlarına ulaşmak için daha fazla sayıda erişim alan siteleri tercih ediyor.

0

hepsi ulasamaz ama reklamsızda olmaz insanlara yaymak daha cabuk tanınır hale gelir

0

az da olsa evet. lakin reklam verirken kendi bünyelerine benzeyen, ilham kaynağı olabilecek sitelere reklam veriyorlarsa o zaman ulaşıyorlardır.

0

reklam verenler bence amaçlarına ulaşıyorlar çünkü şu şekilde; artık sosyal medya yedisinden yetmişine herkesin vazgeçilmez hale olmuş küçük çocuğundan, en yaşlı insan ne kadar elinde son model telefonlar olduğu için herkes sosyal medyayı iyi bir şekilde kullanmaya çalışıyor ve reklam veren nerede eğer doğru sosyal yolunu seçerler sen birçok insanın aklına girmeyi ve birçok insan onların reklamını görmelerine neden olabilirler. böylelikle iki tıkla milyonlarca insanı ulaşabilirler ondan bekle verecekler isteği bence iyi seçmeliler.

0

hayır tabiki de ulaşamıyorlar, benim binlerce lira verdiğim reklamlardan kazandım 5.82 tl

0

internette sitelere girildigi zaman cihaza (telefon bilgisayar fln) çerez gonderirler o cerezler sayesinde ulasabiliyolar genelde reklamlar ilgilendiginiz seylere gore gelir ztn

0

yani reklam verdikleri yerlere göre değişir burada reklam verildiğinde büyük bir olasılıkla hedeflenen kitleye ulaşım sağlanır ama tutup da kimsenin bakmadığı herhangi bir siteye reklam verilirse hedeflenen kitleye ulaşmak daha zor hayatta imkansız olabilir

0

bu konu reklami hangi steye verdiklerine gore degisir. eger cok ziyaret edilen cok izlenen yerlere reklamlarini veriyolarlarsa gercekten cok fazla gelir elde edebilirler. su an sorumanide de reklamlar var. eminim bu reklami verenler cok fazla kazanc elde ediyirlardir. cunku sorumanin cok uyesi ve kullanicisi var. bu reklam isini bende dusunuyorum ve bunlardan buyuk gelirler elde etmek istiyorum. ama tam olarak ne yapmam gerektigini nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. ama bu reklam isinde cok para oldugunu soyluyorlar. tabiki her sitede her reklami kabul etmiyor gercekten yararli reklamlari kabul eden siteler var ve kullanicilara faydasi olacak reklam yayinliyorlar ve buda tabiki cok faydali bir sey bebim acimdan..

0

reklam verenlerin internet aracılığıyla hedeflerine ulaştığına inanıyorum. sebebi ise çok yaygın internet kullanımı ve reklamların yerli yersiz her mecrada (ister internet üzerinden oyun oynarken, ister internet üzerinden alışveriş yaparken veya video izlerken) karşımıza çıkmasıdır. reklam geliri ülkemizde avrupa ve amerikaya oranla daha az olsada yinede çok yüksek oranlardadır ve reklam ürünler ve markalar açısından çok önemlidir. şirketler bu uğurda artık para vererek anket yaptırma veya internette aranırken ilk sıra ya da sıralarda çıkabilmek için yüksek ücretler vermektedir. sonuç olarak internet odaklı yapılan reklamlarda hedefe kesinlikle ulaşmaktadır.