0

hedef koyarız çünkü; başarılı olmak bizi mutlu ve hayallerimizin gerçekleşmesini sağlar.
amacımızın olduğunu hisseder ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.

1

hedef koyarım gelişi güzel yaşarsan hiçbir başarıya ulaşamazsin ama hedef koyup hayellerinin peşinden koşarsan başarılı olursun unutma bunu.

0

kendime pek bir hedef koymam. bu tür şeyleri düşünmem. ama bazı planlarım vardır. onları yapmaya çalışırım. onun dışında gelişigüzel yaşıyorum. karşıma ileride ne çıkar ne olur bilemem.. babam yok, annem hayatta allah uzun ömürler versin ama ne olacak belli değil, o yüzden bazı planlarım var kafamda ama hedef değil. onun dışında gelişigüzel evet.

0

ben hedef koyyordum daha önceden hep tersine gidiyor.ugrastigimda boşuna gidiyor emeklerimde buyuzden bıraktım artık hedef yapmayı nasip de varsa oluyor yoksa ısrarla cabalasaninda olmuyor.hedef çok kurdum tersi oldu bende bıraktım artik.

0

hedef koymam hayatta sevmediğim bir şey yarış içinde yaşamak kadere inanırım ve yaşarım hayat bize ne sunarsa onu yaşarım

0

insani ayakta tutan hedefleri ve idealleridir. öteki türlü insan yaşayan bir ölü gibi olur. hayatı hep depresif geçer. borclarimi ödeyip, bir ehliyet alma hedefim var. ayrıca kısmet olursa kurani ikinci kez hatmetme hedefim var. kafamda daha birçok hedefim var. bunu anlatmak şuan çok uzun sürer. elimden gelen mücadeleyi veriyorum. artık taktir rabbimin.

0

önceden hedef koyardım ve ona göre hedefime ilerlerdim ama ders çalışma konusunda olunca koyduğum hedefe gidemiyorum. ben hemşirelik okuyacam üniversiteye gidecem diye hedef koyduum ve gerçekten okul birincisi oldum ve hedefime geldim şimdiki hedefim ise okulu bitirmek ve atanmak.

0

kendimi hedef koyanlardan onlardan değilim gelişi güzel olan daha iyi bence zaten normalde de öyle oluyor.

0

genellikle kendime hedef koyarım. hedeflerini gerçekleştiremediğim de ise gelişi güzel yaşarım. sonra tekrar toparlanır yeni hedefler koyarım kendime.