0

bana göre eş seçimindeki en önemli kriter karşımdaki kişinin kişiliğidir. çünkü dış güzellik gelir gider ama kişilik ve karakter sizinle kalır. evlendiğimiz kişi çok yakışıklı olsa bile eğer ki huyu kötüyse o evlilik çok uzun sürmez ve illaki çıkmaz yola girer. o yüzden bana göre eş seçimindeki en önemli özellik karşımdaki kişinin huyu ve kişiliğidir. her şey gelir geçer ama bir tek onlar kalır. bir laf vardır kendi güzele soyulmuş ama ahlağı güzele doyulmamıştır diye. o yüzden ben de aynı şekilde düşünüyorum ve ilişkilerimde buna çok dikkat ediyorum.

0

eş seçiminde en önemli olan şey uyumdur biri düşerken diğeri elinden tutup yurutmelidir. sevgi ve saygı çok önemlidir. ikiside birbirini dinlemeli tabi eşlerden biri baskın karakter olduğunda diğeri cekinik gen taşır ve böylece birbirlerine uyum sağlarlar. eğer ikiside inatçı olsaydı gecinemezlerdi iki cambaz bir ipte oynamaz derler ya öyle ikiside gecinemez.ben olsaydım es seçerken bana nasıl davranıyor,aileme nasıl davranıyor duy bakarim .bir eşte önemli olan tip değildir daha çok karakteridir.ben davranış şekline ve bana uyumlu olmasına bakarım. benim sorunlarım olduğunda o beni mutlu edebilmeli yada o uzuldugunde ben sıkıntısını giderebilmeliyim.

0

es seciminde uyim cok onemli agir baslilik aile baglari aileye ve ese davraniz tarzlari cok onemli

0

kişinin tarzına ve yaşayışına bağlı öncelikle birbirlerinin yaşantısına, tarzına ve ailesine uyum sağlayacak karakterlerde olmalılar. ortak olan bazı şeyler vardır. dürüstlük, saygı ve sadakat bunlar eş seçimi için önemli kriterlerdir.