0

istatistiklere baktığınız zaman elinden geleni yapıyor gibi gözükse de oyuna baktığınız zaman tam tersi. gençlerbirliğin de oynarken öylesine lanse ediliyordu ki pektemek, hakkında pektemek gol demek falan gibi yakıştırmalar bile yapılıyordu. fakat beşiktaş'a transfer olduktan sonra basireti bağlandı çocuğun. üst üste yaşadığı sakatlıklar onun ritminin bozulmasına sebep oldu. büyük takımlarda eğer 3 maç üst üste oynadıktan sonra skor anlamında takıma bir şey katamazsanız bir daha forma şansı bulmanız oldukça zor oluyor. mustafa bunu yaşadı gerek demba ba gerek gomez geldiği zaman genelde sezon başları kiralık olarak veriliyordu. onun dışında kadroda olduğu zaman da hiçbir katkı alamadığı ve istenilen seviyeye çıkamadığı için hep beklentilerin altında kaldı. bu sene uzun bir aradan sonra adam akıllı şans bulmaya başladı asist ve gol anlamında bir takım şeyler yapıyor fakat öylesine bitmiş bir halde ki artık kendine olan öz güvenini yitirmiş. o kendisine güvenemiyor iken insanlar ona nasıl güvensin ki ? artık bu seviyelerin oyuncusu değil maalesef ki büyük ihtimalle sözleşmesi bittikten sonra takımdan direk olarak yollanacak oyuncuların başında yer alıyor. eğer bir alternatifi olsa bu sene bile giderde eldeki forvetlerden ondan daha kötü durumda olduğu için güven yalçın ile birlikte o mevkiye aday 2 isimden birisi durumunda.

0

bence çok kötü bir oyuncu ondan anca halisaha topcusu olur hep sakatlanıyor bie yarari olmuyor gittiği takımlarda hep skaat bedavaya para kazanan bir oyuncudur kendisi.

0

mustafa pektemek, bir zamanlar beşiktaş’ın iyi oyuncularından biridir. maçlara ilk on birde çıkan bşr oyuncu idi. daha sonraları ne olduysa takımdan soğudu ve ilk on birde çıkamamaya başladı. ama bazı zamanlar maç yaptığında iyi oyunlar sergilemektedir. genel olarak orta düzey üstü bir oyuncudur.

0

çok bir şans bulamıyor ama şans verildiğinde şansı iyi değerlendirebilecek bir oyuncu oalrak düşünüyorum kötü bir futbolcu değil baskıcı ve yerinden duramayan bir oyuncu özelliği taşıyor biraz daha fazla şans verilmesi durumunda bir form yakalayıp başaralı olabilecek oyuncular arasında görmekteyim