1

bu zamana kadar yılbaşı da birşey yapmadım ve yapmayı düşünmüyorum. yılbaşı herhangi bir gün olarak devam edecem ayrı yeten o güne özel birşey yapmam. çünkü dinimizde böyle bir gün yok.

2

yılbaşında hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum. yani o günün benim için diğer bütün günlerden bir farkı yok. sadece o gün için yeni yıla gireceğimiz için içimde bir heyecan olur hepsi bu.

0

yılbaşında memleketime gidip akşam ailemle geceleride kardeşlerime dışarı çıkıp gezip eğlenmek istiyorum . şuan planım bu şekilde eşimde uygun görürse büyük bir olasılıkla yılbaşında bu programı uygulayacağım .

0

iki senedir yıl başlarını ailemle geçirmiyorum. bu senede tek başıma ailemle geçirmek gibi bir niyetim yok. belki dışarıda bir mekanda geçirim belki de evde arkadaşlarım ile geçirim. şuan için daha net bir şey planlamadım.

0

hiç bir planım olmadı şimdiye kadar bundan sonra da olmaz normal bir günmüş gibi normal günlerde ne yapıyorsam aynı şekilde oalcak yine hristiyanların dini bayramını kutlamadım iç kutlamaya da niyetim yok açıkçası