0

özgürlükler kentidir. hiç kimse kimseye karışmaz sen neden öylesin böylesin diye sormaz. canın sıkıldı in bostanlı sahiline karşıyakaya. alış veriş mi yapacaksın git konağa kemeraltı çarşısına. herşey oyağanca sınırsızlığı ile seni bekliyor. havası güzel denizi güzel kızları güzel. böyle bir yerde hayat güzel olmaz mı. izmirden ayrılınca diğer şehirlerde arabistanda yaşıyor gibi oluyorum resmen.

1

izmir denize kıyısı olan çok güzel bir şehrimizdir. insanları gibi şehir de çok nezihtir. atatürkçü ve cumhuriyetçi bir halkı vardır. doğal güzellikleri ile şehir cezbedicidir. ayrıca boyozu çok güzeldir.

0

hayatımda hiç gitmememe rağmen sevdiğim ve sempati beslediğim bir şehir. inşallah bir gün oraya gidip gezeceğim oraları da

0

izmir genellikle tatil amacı ile kullanıldıgı bilinen bir ilimizdir. izmirin bir çok ilçe ve semti gezmek için çok uygun ve güzel yerlerdir. turizm bakımdan da en çok tercih edelen bir ildir. bu kadar izmir adına yazılmış bir çok siir,beste,sarkı mevcuttur bunlardan en bilendik işe izmirin dogları adlı maaşımızdır. izmir ili en çokta ulu önderimiz mustafa kemal atatürk ile anılmaktadır. gezilip,yaşanacak bir yerdir. bu güne kadar bir çok sanatcı izmirden cıkmıştır.
ve bir çok filim izmir sokaklarında cekilmiştir.

0

izmiri kızları cok guzel olduğunu dusunuyorum sahsen bn