0
0

şuan da içinde bulunduğumu durumda bu konuda kıyaslama yapmam mümkün değil. sürekli düşen ve artan dolar euro fiyatlarından dolayı bunu kestirmek çok mümkün değildir. ben bu konuda tercihimi sterlinden yana kullanıyorum. yani öyle bir duruma geldik ki dolar ve euro aslında para birimidir değil mi ? ancak bizim ülkemizde diğer şeyler gibi buda normal değildir. siyasi konuların içine kadar girmiştir euro ve dolar. bunları bir kenara bırakırsak eğer türk lirasının sürekli değer kaybetmesinden dolayı haliyle insanlar dolar ve euro konusunda çok arada kalıyor. bir ara 7-8 lere kadar çıkan dolar euro fiyatları son dönemde hala normalin üstünde olmasına rağmen o kabus zamanlar geçmiş gibi görünüyor. avrupa'nın para birimi olmasından dolayı eğer bu ikisi arasında tercih yapacak olursam euroyu tercih ederim

0

euro daha iyi cunku daha fazla para ediyor. turk lirasi bunlarin yanında bitmiş durumda. her gecen gun daha da değer kaybeden bir türk lirasina sahibiz. yabanci ülkelerin çoğu bu dolar ve eoru yu kullaniyorlar. bizim paramiz beş kuruş bile etmiyor onların yanında ama bizim yanimizda onların ki dehşet derece para ediyor.

0

bence şuanda ikiside ne alınır nede satılır.dolar hızla kan kaybetmeye devam ediyor aynı şekilde euro'da.alım satım yapmak şuanda pek mantıklı değil.