0

doğu bölgemiz de bulunan bir şehirdir. genelikle oradaki insanlar geçimleri hayvancılık ve tarım ile yaparlar. gezilip görülecek bir yerdir. ben her zaman bu şehire gitmek istemistim. kismet bu sene gittim gördüm. kaleso vardi. cok guzeldi. fakat yollari hala kötüydü. yollar hep bozuktu. alisveris merkezi vardi. gittim gördüm. gayet ideal bir sehir yani . ama kışları çok ama çok soğuk olur. benim o şehir izlenimim bunlardan oluşuyor. gayet sevdim bu sehri ama ne yapalim. sadece bir gün gezebildim. guzel cafeleri ve gidip gezilecek magara ve gölleri vardi. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan insanlar vardır . bana katılmayan insanlar da vardir. ben herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

0

ben gittim hatta bir süre orada kaldım. çok küçük bir şehir olmasına karşın çok şirin ve sıcacık insanlar var. insanları çok yardımsever. tarih açısından önemli bir yere sahip olduğundan bir sürü tarihi gezilecek yerleri var. ayrıca türbelerle dolu harput’u görmenizi mutlaka öneririm. çok feyz alacağınızdan emin’im. çırçır şelalesinde balık keyfi yapmak ki ben asla tatlı su balığı yiyemezdim fakat harika yapıyorlar tatmadan elazığ’dan çıkmamak gerekiyor. kayak merkezi olduğunu da duymuştum fakat bizim orada olduğumuz mevsimle pek uyuşmadığından gidip göremedik orayı.

0

zaten türkiyemin her yeri güzel iki defaya mahsus gittim ve gayet güzeldi ilkinde fırat üniversitesine gittim resim mülakatlarına gittik arkadaşın evinde kaldık bir iki gün kamüsü gayet güzeldi çıkarkende çarşıda gezdik oarka felan gittik ikinci seferde ise arkadaşlarlan araba kiralayıp gittik elazığ kalesine harput kalesine çıktık oradanda manzerası güzeldi ve dağın başında ufak tefek dükkanlar vardı gecesi ayrı bir güzeldi manzarası felan tavsiye ederim.

0

beni elaziga gitmedim ama eminim ki elazığ'da çok güzeldir. zaten türkiyem çok güzel türkiye'min tüm şehirleri de çok güzel olduğuna eminim yani buraları bu kadar güzelse diğer şehirlerinde güzel olduğunu biliyorum, zaten internetten baktığımıza göre türkiye'nin tüm şehirde çok güzel doğusu, batısı ,güney her yeri güzel.