1

benim instagram hesabım yok olsa da ben herkesi takip edemem çünkü şu anda facebook hesabım var ve arkadaşlarım sadece tanıdıklarım ve akrabalarım da onların dışında yabancı kimse takip öpüyorum nede arkadaş olarak eklemiyorum genellikle tanımadığım insanları takip edemiyorum.

0

kardeşim instagram hesabını gereksiz bulduğum için kaldırdım. güzel bir paylaşım yapmisin tebrik ederim seni.

1

instagram hesabım var ama takip edemem ne yazık ki onume her geleni takip edemiyorum.

2

instagram hesabım yok olsaydı takip edebilirdim. sorumaniyle ilgili youtube videolarını izledim. çok bilgisi olmayan kişilerce çekilmiş sanırım. daha detaylı anlatılması güzel olur. umarım bunu instagramdan yaparak insanların dikkatini çekersin. hem referans linkinle üye yaparsan kendine de güzel bir kazanç sağlamış olursun.

1

bencede güzel bir sey yapmışsın umarım siteyi en iyi şekilde tanıtırsın ve referans geliri elde edersin kardeşim bol kazanclar.

1

takip ederim tabikide. bana özelden linki yolla takip edeyim. güzel bir şey yapmışsın. sorumani ailesini daha fazla tanıtmak amacıyla boyle bir şey kurman cok guzel bir davranış. sorumanideki site üyeleri bence sana daha fazla kazanç sağlamalıdır. benim kendi düşüncelerim bunlardir. herkesin düşüncesine de saygı duyarım. bana katilan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda vardır. herkesin düşüncesine de saygı duyarım. sana fazla kazanç vermelidirler bence.