0

allah bilir 1000 yıl desem ‘yalan olur ( o ) older olur yaradan bu soruyu kimse cevap veremez ‘yaradandan başkası kimse bilemez

1

güneşin 5 milyar yıl ömrü kalmıştır. güneş olmadan dünya olmayacaktır muhtemelen, olsa bile yaşam söz konusu olmaz. zaten dünyanın ömrünün insanoğlunun da katkısıyla güneşten daha önce biteceğini düşünüyorum. yine bunu yaratandan başkası bilemez, ve bizler tahminden, öngörüden öteye geçemeyiz.
dünyanın ömrü sonsuz olsa bile, insan ömrü kısıtlı. 2050 yılında dünyanın ciddi bir su sorunu yaşayacağı da bir gerçek, yani mutlak sona yaklaşırken bizim görüp görebileceğimiz o kadar olur herhalde.

1

bu sorunun cevabını sadece allah bilir. fakat benim tahminime göre daha 1000-1500 yıl gibi bir süre dünya var olmaya devam eder ve kıyamet kopmaz gibi geliyor.

1

cevabını tam olarak kimse bilemez, ama kesin.olan bişey varkı insanlar bu şekilde devam ederse kısa zamanda dünya çöplüğe dönücek. internet araştırmalarına göre 12 yıl daha bu şekilde devam ederse dünyanın sonu gelebilir.