0

antıbakterı yel olmasına yaşı tutan oyuncaklarla oynamasına gore herhalde

0

oyuncu almadan önce alacağın çocuğun kaç yaşında olduğuna bakman lazım oynayamayacağı şeyler alırsın o çocuk mutlu olmaz bir de üç dört yaşındaki çocuğa playstation alırsan o çocuktan bir şey bekleme yani ben ona göre legolar jenga verecekler 6 çocuk mutlu olsun zihinsel gelişimi destekleyen güzel oyuncakları da alabilirsin ya da onun el becerilerini geliştirecek veya güzel ahlak verecek oyuncaklarısecebilirsin

0

oyuncakların üretilen malzemesi önemlidir.doğal ve organik malzemeden üretilmiş olan oyuncakları almalıyız. çocuğa zarar vermeyecek sivri,keskin,zehirli gibi oyuncaklardan kaçınmalıyız. lüzumsuz oyuncaklar almamaya özen göstermeliyiz.eğitsel oyuncaklar hem gelişime katkı sağlar hem eğlendirir bu daha faydalı olabilir.

0

ben genellikle çocuğum oyuncak alınca yaşına göre oyuncak alıyorum. zaten üstündeki talimatlarda yazıyor şu yaşa göredir diye zaten büyük bir yaşsa çocuğuma almıyorum. çünkü zararlı olduğu için mesela özellikle peluş oyuncaklar 3 yaş üstü olduğu için bebeğimi tercih etmiyorum çünkü daha 14 aylık olduğu için onun içindeki pamukları da haklı ermedi için ağzına alabilir ve yutabilir bu da zaten hastaneye kaldırılması demektir yani onun için tercih etmiyorum zararlı oyuncaklardan uzak duruyorum ben genellikle her zaman yaşına göre oyuncaklar almayı tercih ediyorum plastik oyuncaklar şimdi oyuncakların hepsi zararlı ama mecbur çocuktur yani almasan da olmaz en azından yaşına göre aldın mı içim rahat oluyor.

0

çocuklara oyuncak alırken çin malı olmamasına dikkat etmelidir. ayrıca çocuğun yaşına uygun oyuncaklar da olması gerekiyor.

0

kac yas araliginda olduguna bagli.
mumkunse kucuk parcalari olan oyuncaklar almayin.cocuk agzina alabilir.
sivri kesici bir yani olan oyuncaklarida almayin ve siddete meyilli oyuncaklardan da uzak tutun.