0

şu an kullandığım telefon markası lenovos1 lite çok berbat bir telefon günde en az 3 kere sarz etmek gerekiyor lenovo telefonlarin bataryaları çabuk bitiyor sizlere tavsiyem lenovo telefon sakın almayın.

0

samsung a5 2015 kullanıyorum 3.5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum günde 2 kere falan şarj etmem gerekiyor epey eskidi. ama malum taksitler 6 aya düştü bu gidişle iyi bir telefon almak sadece zenginlere özel olacak.

1

şuan kullandığım telefon markası huawei mate 10 lite kullanıyorum. çok mükemmel bir telefon çok beğeniyorum.

1

şuanda kullandığım telefon markası lenovo k5 plus. kendilerinden pek memnun olmasamda idare etmeye çalışıyoruz işte. neticede işimi yarıyor mu yarıyor.

0

samsung j5 kullanmaktayım şuan. 1 seneyi geçti. 1 sene 2 ay filan oldu. doğumgünümde hediye geldi. gayette memnunum. iphone markasını sevmediğimi bildiği için abim sağolsun. :d :d ve ilk kullandığım telefondan itibaren kendim aldığım telefonlarımı hep samsungtan yana kullandım. bir bundan önceki telefonumu nokıa lumıalardan alarak hata yaptım. telefondan yana tek pişmanlığım odur

0

suanda kulandığım telefok markasi j7 dir. gayet kullanışlı bir telefondur. 3 seneden beridir kullandığım bir telefondur. hic bir zaman bu telefondan pisman olmadım. bir daha olsa bir daha da bu telefondan alir kullanırdım. iphone telefonda neymiş normal bir telefonun olsun yeter. alo alo diyorsa ve mesaj atip internette dolaşabiliyorsan boyle bir telefon tam size göre. sizinde kullanmanizi tavsiye ederim. ben de kardesim de hatta ailemde çoğu kisi bu telefonu kullaniyor. herkes bu telefondan gayet memnun yani. hem bozulunca da hemen parçası bulunabilecek bir telefondur. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan insanlar vardır. bana katılmayan insanlar da vardir. bende herkesin düşüncesine de saygı duyarım.