1

koyu bir fenerbahçe taraftarı olduğu için bu sorunuza tabii ki fenerbahçe cevabını veriyorum. bu dönemde çok fazlaca başarısız olmuş olsa bile ben takımımı her şekilde seviyorum. hangi durumda olursa olsun da sevmekten vazgeçmem ve takım onun arkasında durur ölümüne de savunurum. çünkü bir takımı tutmak sadece başarılı olduğu zamanlarda tutmak değildir. başarısız olduğu zamanlarda da desteğimizi asla üzerlerinden çekmemeliyiz. sonuçta her inişin bir çıkışı mutlaka olacaktır. bu başarısız dönemin muhakkak son bulacağına inanıyorum. benim takımıma güvenim kesinlikle sonsuzdur. o yüzden her zaman her yerde en büyük fenerbahçe.:)

0

bir fenerbahçeli olarak bu soruya fenerbahçe demem gayet normaldir diye düşünüyorum. ancak baktığımız zaman, galatasaray türkiye süper ligi'nin 21 kez kazanmıştır ve şu an 4 yıldızı bulunmaktadır. daha sonra galatasaray'ın başarılarından bahsedecek olursam eğer, ülkemize uefa kupası'nı getiren ilk futbol takımıdır. gerçekten çok başarılı bir futbol takımı olarak görüyorum. ancak fenerbahçe'yi tutmak gerçekten çok farklı bir şeydir. o kadar başarımız bulunmasa da ben bu soruya ciddi anlamda fenerbahçe diyorum. bu seneye bakacak olursak eğer, iki takımda gerçekten çok kötü dönemler geçiriyor. ancak galatasaray takımı yine delikte şu an için 4. sırada bulunuyor fenerbahçe ise küme düşmeme mücadelesi veriyor umarım. fenerbahçe ersun yanal ile kendisine gelir ve kısa süre içinde istediği yerlere gelebilir. çünkü gerçekten taraftarlar olarak çok mutsuz dönemler geçiriyoruz. baktığımız zaman şu an için lig'de 15.yiz.bu durumu düzeltecek teknik direktör olan ersun yanal takımın başına geldi. ve taraftarların ersun yanal'dan beklentisi çok yüksektir. umarım ersun yanal bu beklentiyi karşılar ve istediğimiz fenerbahçe'yi istediğimiz sıralarda görürüz.

0

her ikisi de tercih etmem çünkü iki takım da bos. beşiktaş gibi bir takım var ken galatasaray ve fenerbahçe de kim oluyormuş fener zaten bugün yarın küme düşer galatasaray in ne olduğu belli değil sanırsın salatasaray yani anlayacağın ben beşiktaş liyim neden çünkü erkek adam renkli takım tutmaz. bu kadar nokta.

0

her ikiside eskiden cok basarili takimlardi ama simdi o kadar basarili degiller nedenlerin de yada sistem oturmuyor yada izin vermiyorlar yani ama belki sistemlerini belki yine duzeltebilir ama benim tercihim galatasaray. galatasaraylu degilim ama yine biraz is var onlarda fenerbahce resmen batisa gidiyor